Detajli izdelave aluminijastega vrtnega stola GAIA poskrbijo za popolno udobje

... zaključni upogibi stranic sedeža povečajo udobje pri sedenju,
  

 

PALM COLLECT zložljivi stol z visokim naslonom GAIA 020AX

 

Aluminijasti zložljivi stol GAIA z visokim naslonom, nastavljivim na 6 stopenj, je zelo eleganten in najbolj dodelan zložljiv vrtni stol. Njegova značilnost so detajli - upognjene linije.

 

Tudi za sedežni in hrbtni del stola je uporabljeni enako velik profili (za razliko do stola ERSA) klasične SUNY velikosti (55x23mm), kar pomembno vpliva na nosilnost samega stola.

Detajli, po katerih se stol GAIA razlikuje od ostalih stolov našega vrtnega pohištva, so naslednji: upobnjen sprednji del stranic sedeža, enako zavihano upognjen zgornji del hrbta ter upognjena sprednja noga stola.

Stol je narejen bolj za počivanje, kot za sedenje pri mizi (naklon sedala je večji). Sedež je širši in spredaj nižji ( za visoke ljudi mogoče malo prenizek). Širina sedišča ima udobnih 50 cm (2 cm širši od stola ERSA).

 

Pri stolih z mrežico ni potrebna dodatna blazina. V kolikor se za slednjo vseeno odločite, priporočamo tanjšo blazino, kot običajno (3-4 cm je povsem dovolj).

 

Opirala za roke so iz aluminija, podobno kot pri stolu ERSA, le zgornji del je oblečen s PVC pokrovom. Slednje blagodejno vpliva, kadar bi se aluminij sicer preveč segrel ali ohladil.

Pod opiralom oziroma v njegovo notranjost je vgrajen aluminijasti zobnik (masiven aluminijast odlitek), ki zagotavlja brezskrbno regulacijo naslona hrbta, ki jo izvajate tako, da sočasno povzdignete obe opirali in ju spustite, da zaskočita na željeni poziciji.

Zlaganje stola se izvede s pritiskom na jeziček v pantu sedeža, le da stol GAIA v zloženem stanju ne stoji sam od sebe, ampak ga je potrebno kam prisloniti.

 

Izdelek izvozne kolekcije Palm Collect (Nizozemska).

TOVARNIŠKA RAZPRODAJA - CENA je 72,00 eur/kos.

 

Nagibanje hrbta: 6 pozicij 

Širina stola (tlorisno): 63,0 cm

Globina stola (tlorisno): 75,0 cm -> 113,0 cm (pri max. naklonu hrbta) 

Višina stola: 109,0 cm
Širina sedala: 50,0 cm 

Višina sedala (spredaj): 44,0 cm 

Teža: 7,0 kg