Malo drugačen vrtni stol, VESPERA

PALM COLLECT aluminijasti stol VESPERA 022-AR/A, komfortni vrtni stol s prekrižanimi nogami

 
Aluminijasti stol VESPERA z visokim naslonom, nastavljivim na 4 stopnje, je vrtni stol posebnega designa. Njegova značilnost so prekrižane noge (prednja noga je upognjena nazaj, zadnja pa naprej).
Zaradi tega se stol ne zloži, ampak se pospravi tako, da se samo sploščič (odpne se sedež, se zarotira navzgor, noge in opirala za roke grejo skupaj) stol pa ves čas stabilno ostane na vseh štirih nogah.
Stol je narejen za počivanje pri mizi. Sedež je nagnjen nazaj. Glede na ostale naše artikle, je stol ORION malo nižji na sprednjem delu sedeža (ko sedite je to pod koleni; ta višina je 43,5 cm) in je morebiti bolj primeren za manjše ljudi. Hrbtni del je visok 71 cm.
Ker ima 4 stopnje regulacije, se nagiba malenkost manj kot tisti stoli, ki imajo 6 stopenj regulacije (ORION, HORIZONT, ERSA, GAIA 020 AX).
Širina sedišča ima udobnih 50 cm. Širina kompletnega stola je 65 cm.
Polnila so iz aluminijaste perforirane pločevine (vzorec - izseki  fi 22 mm), zaradi česar priporočamo uporabo blazin. Najudobneje boste sedeli, če boste uporabljali blazine debeline 5-6 cm.
Opirala za roke so SPODNJI DEL iz aluminija, ZGORAJ prekrita s PVC pokrovom.
Pod opiralom oziroma v njegovo notranjost je vgrajen aluminijasti zobnik (masiven aluminijast odlitek), ki zagotavlja brezskrbno regulacijo naslona hrbta, ki jo izvajate tako, da sočasno povzdignete obe opirali in ju spustite, da zaskočita na željeni poziciji.
Izdelek izvozne kolekcije Palm Collect (Nizozemska).

TOVARNIŠKA RAZPRODAJA - CENA je 69,00 eur/kos.
Nagibanje hrbta: 4 pozicije
Širina stola (tlorisno): 64,0 cm
Globina stola (tlorisno): 73,0 cm -> 84,0 cm (pri max. naklonu hrbta); 59,0 cm (ko je zložen)
Višina stola: 112,5 cm / 126,0 cm (ko je zložen)
Širina sedala: 50,0 cm 
Višina sedala (spredaj): 42,5 cm 
Teža: 8,0 kg