Aluminijasti savna počivalnik AURORA 069AT ima ležišče ergonomsko oblikovano in zagotavlja izjemno dober počitek v t.i. zdravi legi telesa.

To lahko izkoristite tako za nadvse udoben počitek po savnanju ali kot VRTNI POČIVALNIK (poleti in ob drugih sončnih dneh).

Kvalitetno vpete nylon mrežice zagotavljajo, da se počivalnik prilagaja Vašemu telesu. Ležišče razvite dolžine 200 cm je kvalitetno pritrjeno na elegantno in zelo stabilno nosilno školjko počivalnika, ki omogoča sestopanje s počivalnika iz treh strani. Najlažje nanj sedete s strani - tudi v legi, ko je počivalnik nagnjen (***) - pomeni, da je sedežni del višji. Slednje je zelo uporabno za starejše in tiste, ki imajo probleme s koleni.Savna počivalnik AURORA je nepogrešljiv počivalnik za opitmalno sprostitev in počitek po savnanju.Ko se sezona savnanja konča, ga brez skrbi uporabite kot vrtni počivalnik za uživanje na sončku.

Zaradi svoje elegantne oblike je primeren tudi kot interier oprema - z dodatno blazino se lahko uporablja tudi kot počivalnik npr. v dnevni sobi. 

Savna počivalnik AURORA 069AT-tip A (na nagib)

Opremljen je z mehanizmom na plinsko vzmet. Slednje omogoča poljubno izbiranje naklona ležišča.

Dimenzija: 160/180 (l) x 72(š) x 45/96(v) cmTeža : 10,0 kg  

Dodatna oprema - priložnostna mizica s pladenjčkom ali brez ki jo lahko uporabite kot rezervno sedišče ali tabure AURORA 035AT .

Zelo dobro in udobno se počiva tudi na počivalniku AURORA brez nagiba:


Savna počivalnik AURORA 069AT-tip B (brez nagiba - fiksen) 

Dimenzija: 160(l) x 72(š) x 45/96(v) cmTeža: 10,0 kg 


PRODAJNI SALONI

Vrtni in savna počivalniki so na ogled v Wellness Club VICTORIA, Ljubljana ter na sedežu proizvodnje NOVAK E92 d.o.o., Ljutomer