Kot izgleda bomo letos več časa preživeli doma in upajmo tudi s prijatelji.
V kolikor imate teraso, vrt, balkon, kjer bi želeli še bolj udobno uživati proste trenutke ali celo dopust, vam predlagamo, da izberete visoko kvalitetno Vrtno & wellness pohištvo SUNY.
Res vam bo udobno, prijetno, hkrati pa boste izbrali tudi slovenski proizvod.

Svojo vrtno garnituro / vrtno pohištvo si pri nas UNIKATNO sestavite na naslednji način ali preizkusite našo novo spletno trgovino 

1. korak

Izberete MODELE IZDELKOV in KOLIČINE.
Izbirate lahko med vsemi izdelki iz kolekcije SUNY, ki si jih lahko ogledate tukaj (PDF katalog izdelkov z merami).

2. korak 

izberete BARVO OGRODIJ (aluminijastih delov) - do sedaj izdelane barvne kombinacije 

     * SIVA Ral 9007 

     * CREME Ral 1013 

     * ANTRAZIT 

Vse imajo qualicoat certifikat in so namenjene za outdoor pohištvo / objekte.

So FINOSTRUKTURNE, rahlo metalik kvalitete, kar pomeni, da se prstni odtisi ne vidijo toliko, kot če bi bile sijajne ali gladke mat kvalitete in bolje skrijejo z uporabo nastale praske.

3. korak

izberete BARVO MREŽICE (stoli, ležalniki)  - do sedaj izdelane barvne kombinacije 

Za barvo mrežic prosimo, da si ogledate fotogalerijo izdelkov in posredujte željeno barvo, da preverimo trenutno veljavno SUNY kolekcijo mrežic.

V naših izdelkih so vgrajene visokokvalitetne OUTDOOR MREŽICE, namensko razvite za zunanjo rabo - Serge Ferrari, Batyline oz. v primeru javnih objektov in predpisane višje stopnje požarne odpornosti tudi linija Conctract. 

4. korak

izberite BARVO ČEPKOV 

     * SIVA

     * ČRNA

     * RJAVA

Creme čepkov ne držimo, ker se je izkazalo, da se ob stiku s tlemi preveč umažejo.

5. korak

izberite VRSTO POLNILA in BARVO POLNILA, če ste izbrali vrtno mizo s polnilom (kompaktna plošča, steklo, aluminij)

     * eksterier kompaktna plošča FUNDERMAX v barvah / DEKORJIH, kot so dobavljive pri proizvajalcu in vključeni v SUNY kolekcijo.

Gre za zelo obstojen material, ki se sicer uporablja na fasadah modernih objektov.

     * steklo - kaljeno, polirani robovi, v obliki / formatu za posamezni model in dimenzijo vrtne mize. Barva se izbira po Ral-u proizvajalca (sitotisk na spodnji strani mizne plošče).

     * aluminij, ko je kot polnilo v okvir mizne plošče vstavljen ustrezno oblikovan aluminij (lamele, pločevine) in se slednje barva ločeno.

7. korak

DOBAVA

Izdelki so zelo voluminozni in pošiljanje po pošti ni možno (ne sprejemajo tako velikih kosov pohištva oziroma zaračaunavajo po volumnu). Na voljo imate dve možnosti: LASTNI PREVZEM na sedežu podjetja v Ljutomeru ali NAROČILO DOSTAVE na naslov v Sloveniji. Za slednje sporočite naslov za dostavo v Sloveniji in posredujemo vam strošek transporta 0,38 eur/km razdalje

8. korak

Vaše POVPRAŠEVANJE / specifikacijo pošljite na e-mail suny.tn@gmail.com in pripišite še telefonsko številko, kamor vas lahko, v primeru dodatnih vprašanj, pokličemo.

9. korak

Konkretno PONUDBO s konkretnim dobavnim rokom vam sestavimo najkasneje do naslednjega delovnega dne.

DOBAVNI ROK je 4-6 tednov, včasih tudi krajši. 

10. korak

Izdelke PROIZVAJAMO PO NAROČILU. Pripravljene imamo nepobarvane aluminijaste dele, mrežice v balah in druge potrebne materiale. Zaloge gotovih izdelkov praviloma ni, razen tistih v razstavno-prodajnem salonu na sedežu podjetja Novak E92 d.o.o. v Ljutomeru.

PLAČILO se vrši z nakazilom na TRR. Takoj po prejemu vašega predplačila, bomo vaše naročilo dali v proizvodnjo - pomeni v sestavu in barvnih kombinacijah, kot ste vi izbrali (zato je potrebno predplačilo in je s plačilom naročilo fiksno).

11. korak

GARANCIJSKA DOBA za pri nas proizvedeno aluminijasto vrtno pohištvo SUNY je 3 leta od datuma odpreme / prevzema izdelkov. Življenjska doba je 10 let ali tudi več. Garancija za akcijske izdelke je 1 leto.

12. korak

Največ strank se za SUNY vrtno in wellness pohištvo odloči, po tem, ko so izdelke videli in preizkusili pri svojih znancih, prijateljih.

Sicer pa najdete NAŠE RFERENCE tukaj.

13. korak

Priporočite nas svojim prijateljem.

*** OBISK SALONA na sedežu proizvodnje v Ljutomeru

Še vedno pa lahko izbor svojega vrtnega in wellness pohištva opravite v razstavno-prodajnem salonu Novak E92 d.o.o. v Ljutomeru, tako, da si izdelke ogledate in jih preizkusite v živo. Za obisk salona vas prosimo, da se predhodno najavite na GSM 041 421 251 - Anita Novak.

DOBRO JE VEDETI:


     * svojo vrtno garnituro lahko širite / večate postopoma, torej lahko dokupujete izdelke v enaki barvni kombinaciji (dokler proizvajalci držijo materiale v teh barvah). 

     * poznate nas, proizvajalca vašega vrtnega pohištva in pri nas lahko dobite lahko rezervne dele (vijake, zaključke, čepe, ...)

     * in izdelke tudi servisiramo.

Želimo Vam SPROŠČENE SONČNE UŽITKE z vrtnim pohištvom SUNY