Ker z blagovno znamko Palm Collect dejansko resnično zaključujemo (proizvodnja in prodaja od l.1999 do l.2020), Vam sporočamo, da je zadnji čas, da si priskrbite / zagotovite REZERVNE DELE za vaše vrtno pohištvo, ki ste ga kupili pri nas.

 

Za lažjo orientacijo Vam pošiljamo stari letak, na osnovi katerega nam lahko sporočite, katere modele izdelkov imate in za koliko kosov katerega modela bi želeli rezervne dele.

Počistili bomo predvsem s PA zaključki.

 

V primeru, da bi želeli dobavo tudi RF vijakov, prosimo, da to sporočite, ali označite na sliki vašega izdelka, katere vijake potrebujete in koliko.

Vaše specifikacije pošljite na e-mail: anita.novak@novake92.si oziroma na suny.tn@gmail.com .

Pripravili vam bomo predračun s stroški pošiljanja in po vaši potrditvi slednje pošljemo na vaš naslov.

Seveda se lahko tudi oglasite na sedežu podjetja Novak E92 d.o.o. v Ljutomeru in slednje osebno naročite ter pravzamete.

Prosimo le, da se predhodno najavite na GSM 041 421 251 (Anita Novak).

Ker ste večino vrtnega pohištva SUNY kupili po priporočilih znancev, Vas prosimo, da o tej LAST MINUTE ponudbi REZERVNIH DELOV obvestite tudi svoje znance, prijatelje in jim tako zagotovite, da bodo lahko na pri nas izdelanem, visoko kvalitetnem vrtnem pohištvu SUNY uživali še dolga leta.

NOVO pri SUNY:

Prenovili smo SUNY spletno stran

in vzpostavili SPLETNO TRGOVINO SUNYhttps://suny.my-online.store/

Vabimo vas, da si ogledate SUNY izdelke, ki smo jih v teh 20ih letih razvili in jih lahko pri nas poljubno kombinirate v garniture in v barvah SUNY kolekcije tudi dokupujete.

V kolikor nam želite slediti še naprej, se lahko prijavite za prejemanje novic na naši spletni trgovini 

PRIVOŠČITE SI UDOBJE ... z vrtnim in wellness pohištvom SUNY