Taisha Kašlik

Prijatelji (11)
Nicole Jelen
Stanislav Žnidarič
Petra Rezar
Denis Meško
Darka Alijeski
Branko Gaber
Bojan Ahlin
Aleksander Lah
Spremljevalci (2)
Otkup Automobila
A. Lui

O zidu:

Lastnik zidu: Taisha Kašlik

Tip zidu: Podjetje

Kreiran: 13.07.2014 15:52 (Jul 13, 2014)

Davčna: 41402740

Telefon: 0906016

GSM: 041743500

Mesto: 2000 Maribor

Naslov: Dvorakova ul. 08

Spletna stran: www.taisha.si

Kontaktno ime: Taisha Kašlik

»Vsako naše spoznanje se prične z občutki!«  (Leonardo Da Vinci)

Kdo sem?

Sem Tanja Kašlik ‒ Taisha, M.D. (M.A.), Doctor of Medicin (Medicina Alternativa), članica evropskega združenja alternativne medicine, certificiran terapevt, medialna svetovalka … V svojem delu združujem starodavne modrosti, ki ležijo v vseh nas, in moderno znanje današnjega sveta.

Že vrsto let delam tudi kot medijski svetovalec in terapevt. Jasnovidnost, vedeževanje in moja sposobnost videti v prihodnost so predispozicije, ki se dedujejo v naši družini že nekaj generacij.

S svojo senzibilnostjo in znanjem združujem različne terapevtske tehnike, ki človeka obravnava celostno, upoštevaje njegov fizični in energetski ustroj, ki sega onkraj časa in prostora. Nikoli se ne osredotočam zgolj na posamezne težave in bolezni v telesu.

 Zdravljenje izvajam z različnimi metodami alternativne medicine, pri čemer dejavno sodelujejo telo, um in duh. Moje diagnoze temeljijo na psihoenergijski analiza avre, vizualni diagnostiki, iridodiagnostiki – iridiologija, …

Za prečiščenje in ozdravljenje fizičnega telesa uporabljam različne vrste tehnik, manualne tehnike, biološko medicino, bioenergijo, polarno terapijo, aromaterapija, refleksoterapija, metamorfno metodo, …

Svetujem, kako s spremembo prehrane, življenja in načina razmišljanja zapolniti vrzel med vašim trenutnim stanjem in vašimi resničnimi zmožnostmi. Že drobne spremembe imajo namreč lahko neverjetne učinke. Ljudje smo čarobna bitja, vključena v evolucijsko potovanje zavesti, včasih še samim sebi nejasna in polna neverjetnih sposobnosti, ki komaj čakajo, da jih zaživimo.

Pri svojem delu sem uspešna, saj sta moja moč in kvaliteta plod poglabljanja, študija in večnega iskanja. Pomembno pa k uspehu prispeva tudi empatična, topla, človeška razlaga, ki med vrsticami ne vsiljuje mojih lastnih prepričanj. Moj cilj je prebuditi proces samoozdravljenja v vas samih.

Moja izobraževanja in usposabljanja

 M.D. (M.A) Doctor of Medicin (Medicina Alternativa)

Certificate of The Young Rite

Certificiran refleksoterapevt

Medicinsko znanje

Mojster bioenergoterapevt, BioSalus, Inštitut znanosti

Moja področja dela

 Alternativna (komplementarna) medicina, ki je sestavljena iz več dejavnikov, Zajema  telo, um in duh. Usmerjen celosten pristop, ki krepi samozavedanje in razumevanje samega sebe brez metod, učitelja ali guruja.

Ezoterika, ki nam odklene najgloblja sporočila življenja in odgovori na vprašanja, ki jih v šolah in v svojih primarnih družinah niste dobili, a so ključnega pomena za vaše uspešno in zadovoljno življenje.Telefonsko medialno svetovanje  090 60 16 (0,99 Eur/0,5min)

Telefonsko medialno svetovanje je prilagojena oblika osebnega svetovanja z jasnovidnim vpogledom. Še posebej jeprimerna za klic v sili in v primerih, ko predstavlja razdalja preveliko oviro za direkten stik z medialno svetovalko.

Pred klicem poskrbite, da boste imeli skozi celoten pogovor dovolj zasebnosti in miru. Pripravite si vprašanja, list, pisalo in POKLIČITE.

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj