Medij ‒ človek, ki vidi, sliši in čuti nevidno

Objavil/a Taisha Kašlik , dne 2017-05-09 ob 12:26:32

Ste že slišali za besedo medij ali medialne sposobnosti ali o njih brali? Medij je oseba, ki je posebej občutljiva za okultno in služi kot posrednik, kanal med tostranstvom in svetom duhov. Tokrat je za naš portal spregovorila Taisha, ki se že vrsto let ukvarja z alternativo.

MEDIJ TAISHA  ali SODOBNA ČAROVNICA

“Že vrsto let  delam kot m.d. (a.m) – doctor of medicin (medicina alternativa), medijski svetovalec in terapevt. Jasnovidnost, medialnost, vedeževanje in moja sposobnost videti v prihodnost je predispozicija, ki se deduje v naši družini že nekaj  generacij. Medialnost in tradicija mi omogočata  natančne odgovore in napovedi na vaša vprašanja v zvezi z ljubeznijo, prijateljstvom, zdravjem, kariero…

unnamed (1)

Pri svojem delu sem uspešna, saj sta moja moč in kvaliteta plod poglabljanja, študija in večnega iskanja. Na prvem mestu pa empatična, topla, človeška razlaga, ki med vrsticami ne vsiljuje lastnih prepričanj. Moje opazovanje sveta ima sedaj drugo razsežnost, drug pristop. Občutek pravega življenja, vidnega je v meni kot močna svetloba, ki briše mentalno temo.

V prihodnosti je skrito upanje in za prihodnost se porajajo sanje. Prihodnost je naš konstruktorski atelje, je zmešnjava realnega in racionalnega. Je naš čarovniški kotel in naša božja dimenzija ustvarjanja. Prihodnost se bliskovito seli v sedanjost, ki je edina izvrševalna dimenzija, zaradi katere uživamo ali trpimo. Obsojeni smo na linearnost časa, štejemo svoja leta, da umeščamo v svet svoje sanje. Da določamo datume uresničitve ter da spominjamo in pozabljamo. Ni moj namen tolažiti, še manj strašiti ali pa buditi lažna upanja. Želim samo pripraviti prostor, kamor boste lahko namestili svoje sanje. Dati vam drugačno morda bolj realno dimenzijo. Preprosto želim pomagati, da boste čim bolje izkoristili svoj čas.

Dolgoletni študij in intuicija mi omogočata, da odkrivam neodkrite sposobnosti soljudi in da skupaj tlakujemo pot v boljšo prihodnost

Samo tisti, ki pozna svojo usodo, se lahko  reši  težav na svoji poti.

MEDIJI ‒  STOPNJE

Kadar govorimo o medijih in njihovih »zmogljivostih«, moramo razlikovati med različnimi stopnjami sposobnosti in močmi.

1.stopnja ‒ Oseba čuti prisotnost nekoga –je ne vidi in ne sliši.

2.stopnja ‒ Oseba  sliši zvoke in občuti vonj, ki nimajo razlage.

3.stopnja ‒ Oseba sliši prisotnost nekoga in ob istem času sliši zvoke/vonjave.

4.stopnja  ‒Oseba čuti zvok/glasove, vidi sence in slabo svetlobo in občuti prisotnost nekoga.

5.stopnja ‒ Oseba občuti dotik, sliši glasove/zvok, vidi sence in občuti vonj in hitro spremembo temperature v prostoru.

6.stopnja ‒ Oseba sliši znotraj sebe glasove/vidi umrlo osebo v popolnem izgledu, takšno, kot je bila v času življenja in lahko z njo komunicira.

Ne znam razložiti, zakaj je nekaterim ljudem dano da imajo močnejše ali slabše medialne sposobnosti.

Če bi mi pred časom nekdo rekel, da ni možnosti dotika iz 4. dimenzje, bi se popolnoma strinjala z njim, ker tudi sama nisem verjela v to, dokler se mi to ni zgodilo v času maminega umiranja in njene smrti  in še sedaj lahko zaznam njen dotik. Zdaj verjamem.  Ni potrebno biti skeptik in verjeti da medij vidi umrlo osebo (oz.  njen duh)  v podobi, ki jo je oseba imela v času življenja in ne zgolj kot senco.

Torej, medij lahko postaneš samo z rojstvom ali preživetjem klinične smrti, kjer ostajajo odprta vrata v druge dimenzije. Na svetu je veliko medijev med navadnimi ljudmi vendar so njihove spodobnosti v spečem stanju.

Medialnost in medij nima nikakršne veze z bogom, vero, religijo,cerkvijo ali čimerkoli v tej smeri.

MEDIALNOST ‒  KAKO JO ZAZNAMO?

Eden od zanesljivih karakterističnih znakov za medialnost  prisotnost neke entitete iz druge dimenzije ‒  4. dimenzije. Spremlja jo kurja koža in zbadanje, ki gredo od tilnika po hrbtenici.  Pri vstopu pojave se lahko pojavi občutek, ki je podoben tistemu, kadar se ostrižemo na kratko, pa nam nekdo z roko gre v nasprotni smeri rasti las.

Najbolj skrivnostna in najbolj čudežna oblika medialnosti pa so sporočila umirajočih ljudi, njihovo »oglašanje« . Zdi se, kot da ima človek, ki je v smrtni nevarnosti in umirajoči človek še posebno sposobnost za to, da se »prikaže« svojim bližnjim – da jim odda zadnje sporočilo, izreče zadnje slovo.

Ne morem se ubraniti občutka, da je bilo moji materi dopuščeno, da pride k meni, da bi me pripravila na šok.

Brezštevilni čudeži – mnogi med njimi so dobili naravno razlago – so šli mimo nas. Z njimi smo prestopili prag okultnega. Le majhen korak in znajdemo se sredi njegovega skrivnostnega kraljestva.

unnamed (2)

ODSTIRANJE TANČICE PRIHODNOSTI

Vas muči problem?

Imate težave v službi, doma ali v ljubezni?

Ne najdete pravega partnerja?

Ste se znašli na razpotju in ne veste, v katero smer bi nadaljevali pot?

Če ste vsaj na eno od zgoraj navedenih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem ste na pravem mestu. In to ne po naključju, kajti naključij v življenju ni. Vse se dogaja z namenom. Kakšen je namen, ki tiči za vašim problemom, usodo ali trenutno situacijo?

Pokličite 090 60 16 (1,99Eur/min) ali osebni obisk 041/743 500 in pomagala vam ga bom prepoznati.

MEDIALNO SVETOVANJE – POGLED V PRIHODNOST SKOZI ZATEMNJENO STEKLO

Ljudje so zmeraj hoteli pogledati v prihodnost na tak ali drugačen način, da bi se lažje znašli v svoji sedanjosti. Zaradi človekove omejenosti je razlaga prihodnosti velikokrat težka in negotova ‒ kot pogled v prihodnost skozi zatemnjeno steklo (intuitivna teorija). Pri tem je vsaka kultura za napovedovanje prihodnosti razvila svoje metode in razlage.

Medijalno svetovanje  ni zgolj napovedovanje prihodnosti. Je veliko več kot to. Nudi vpogled v preteklost, sedanjost in prihodnost, saj si svojo prihodnost ustvarjamo z našim delovanjem v sedanjosti in preteklosti.

Kakšna bo vaša prihodnost?

Obstajajo zakonitosti, ki krojijo usodo vseh nas. Naše misli, čustva, občutki, dejanja vplivajo na to,  kako živimo. Ali se jih zavedate? Ali ste sposobni  najti vzrok težav, ki se pojavljajo v vašem življenju?

Z  orodji, kot so karte (ciganske karte, tarot karte, Cosmos itd.), numerologija, astrologija (horoskop, branje natalne karte…), branje iz dlani, rune ali drugi domači pripomočki (domine, kocke, fižol, kava itd.) vam pomagam odkriti vzrok težav in vam osvetliti pravo pot v prihodnost.

Svetovanje poteka na različne načine. Lahko se dogovorimo za osebni obisk ali  po telefonu 090 60 16 (1,99Eur/min)

unnamed

Čas je, da odkrijete, kaj vas ovira na poti do vaših ciljev. Zakaj bi po nepotrebnem tratili čas in energijo z nepomembnimi stvarmi? Spoznajte, kaj je prava pot in ji začnite slediti že danes.

ODKRIJTE NAJGLOBLJA SPOROČILA

Vedeževanje, jasnovidnost, prerokovanje, šloganje iz kart, kavne usedline ali run…  vsem je skupno eno. Pomagajo vam odkriti globlja sporočila, do katerih sami ne najdete poti.

 Vstopamo namreč v druge dimenzije, v katerih prostor in čas nimata več pomena.  Tukaj imamo dostop do širšega vpogleda in znanja, ki ga vedeževalec  ‒ medialna oseba z zelo razvito jasnovidnostjo, uporabi, da lahko osebi, ki potrebuje pomoč ali išče nasvet, pomaga.

Jasnovidnost ni magija. Je notranje zaznavanje in videnje tistega, kar je skrito fizičnemu očesu. Je eden izmed kanalov intuicije – jasnočutnost, jasnoslišnost, jasnovednost.

NIKAR NE OKLEVAJTE ‒ SPOZNAJTE VAŠO PRIHODNOST ŽE DANES

Prihranili boste čas in denar in stopili iz nevednosti. Samo tisti, ki pozna svojo usodo, se lahko v  prihodnje pravočasno izogne  težavam na svoji poti.”

Medialno svetovanje: 090 60 16

Naročila: 041/743 500

Obiščite Taishino spletno stran www.taisha.si in njen facebook profil Taisha.

 profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
Taisha Kašlik
0
May 09, 2017
Samo tisti, ki pozna svojo usodo, se lahko reši težav na svoji poti!
#1
Taisha Kašlik
Taisha Kašlik
Objavil/a 2017-05-09 12:26:32 (May 09, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Medij ‒ človek, ki vidi, sliši in čuti nevidno
Vis medicatrix naturae – zdravilna moč narave, ki deluje znotraj
SAMOZAVEDANJE IN RAZUMEVANJE SAMEGA SEBE BREZ METOD, UČITELJA ALI GURUJA
MAGIJA IN OKULTIZEM NEKOČ IN DANES
Od vseh igrač na svetu, se ljudje najraje igramo s čustvi....
VRHUNSKI POSVET
BOLEZNI ZAPISANE V OČEH
Medialno svetovanje ‒ ko potrebujete odgovor
Alternativna medicina - VIZUALNA DIAGNOSTIKA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2021
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj