Članek
Delo na domu: Zaslužek na spletu, le s preprosto registracijo
Objavljeno Sep 26, 2014

Še ena prevara? Je vredno poskusiti? Lahko kaj zgubimo?

Vse kar morate storiti je, da kliknete na link: https://www.globallshare.com/sl/3003906.html

Ko odprete ta link, se vam odpre obrazec za registracijo. Izpolnite svoje podatke in se registrirajte! Pazite, da so vsi podatki pravilno vnešeni,

Odprite email, ki ste ga vnesli pri registraciji in poiščite pošto, ki ste jo prejeli od GloballShare z naslovom "Obvezna potrditev". Tam se namreč nahaja aktivacijski link. Po kliku na rdeč gumb za aktiviranje računa, se vrnete na GloballShare.

Na vrhu v sredini vam bo ponudilo, da izberete svoje uporabniško ime. Kliknite na link, ki se vam ponuja. Odprla se vam bo nova stran in rdeče poudarjeno okence, kamor vpišete svoje uporabniško ime. Uporabiti morate najmanj 8 črk oz. znakov. Ko ga vpišete, kliknete na Spremeni.

Ta GloballShare je v bistvu podoben portal kot je PublishWall, a mu žal ne more biti konkurenca. Namenjen je bloganju in oglaševanju. A ker smo se registrirali le zato, da kaj zaslužimo, se s tem ne bomo obremenjevali in bomo naredili le še nekaj preostalih korakov.

Na levi strani vidimo seznam kategorij in med njimi GAS-Svet. To kategorijo obiščemo s klikom.

Na vrhu na sredini vam bo ponudilo, da aktivirate svoj GAS-Svet račun. Aktivirajte ga s klikom na rdeč gumb.

Osvežite stran in tu v sredinskem delu strani kliknite na Spletno pisarno (link se nahaja v sredini na vrhu). Videli boste, da ste pravkar postali lastnik 1 delnice! Ocenjena nominalna vrednost 1 delnice pa je ta hip 34,84 dolarjev.

Delnice lahko pridobivate vse do 20. oktobra 2014, takrat je zaključek preizkusne faze in zaključek izdaje delnic. Po tem dobimo nov datum kdaj se bodo te delnice prodajale! 

In kako pridobite dodatno delnico? Delite svoj referenčni link s prijatelji. Če se jih 5 vključi na vaše ime (če ste petim povabitelj), dobite 1 delnico. In če bodo vaši prijatelji povabili še koga: skozi 7 zaporednih nivojev vaših prijateljev, ki bodo realizirali 5 uspešnih povabil, boste pridobili 1 GloballShare delnico več.

Kje dobite vaš referenčni link? Tu kjer ste, zgoraj v sredini kliknite na Povabi. Vaša povezava povabila je zapisana z rdečo barvo. (Kliki na socialna omrežja vam niso nič v pomoč, če ne vpišete svoje referenčne številke v delitev).

Nič kaj težko, nobenega denarnega vložka, izgubljenih le 5 minut za celotno delo, ki smo ga opravili in kakšna minuta več, ki smo si jo vzeli, da smo povabili prijatelja. Morda je vse skupaj nateg, a lahko iskreno rečemo, da nas ta nateg nič ne stane.

Jaz pravim, bom poskusila, pa kar bo, bo. ;) Morda pa mi uspe prodati kakšno delnico. :)

Ne pozabite, da imamo čas le do 20. oktobra 2014!