Članek
Zoom, Amazon Web Services, Webex in Asana uporabna orodja v oblaku za nevladne organizacije
Objavljeno Mar 29, 2023

Prehod na model v oblaku prinaša izboljšano varnost, nižje stroške in večjo prilagodljivost za vašo ekipo. Izdelki v oblaku običajno delujejo na podlagi naročnine, kar pomeni, da boste vedno imeli najnovejšo različico, spletna orodja pa imajo lahko boljšo dostopnost in učinkovitost kot orodja, ki so nameščena na vašem računalniku. Prav tako lahko po potrebi dodajate in odstranjujete licence, kar vam pomaga, da se izognete plačilu za licence, ki jih ne uporabljate.

TechSoup ponuja široko paleto cenovno dostopnih izdelkov, ki temeljijo na oblaku, vključno z orodji, primernimi za organizacije vseh velikosti, ne glede na to, na kateri stopnji ste na poti v oblak. Zbrali smo nekaj naših priljubljenih ponudb, ki vam lahko pomagajo učinkovito, uspešno in varno delovati v oblaku.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Amazon Web Services


Amazon Web Services (AWS) je platforma storitev v oblaku, ki ponuja računalniško moč, shranjevanje baze podatkov, dostavo vsebine in druge funkcije, ki vam pomagajo pri rasti vaše organizacije brez potrebe po strežnikih na kraju samem. Pomanjkanje potrebe po fizični infrastrukturi zmanjša osnovne stroške, storitev pa deluje na način, da plačate samo za vire, ki jih uporabljate. Svojo ekipo lahko opremite tudi z virtualnimi namizji, dokler jih potrebujejo, s čimer odpravite potrebo po dolgoročnih licenčnih pogodbah.

AWS neprofitnim organizacijam omogoča dostop do 2000 USD AWS kreditov za srednje velike organizacije in do 5000 USD AWS kreditov za velike organizacije (od aprila 2023 naprej), trenutno je na voljo le ta ponudba (do 1000 USD AWS kreditov, od aprila 2023 bo to ponudba za manjše organizacije). Neprofitne organizacije pa lahko zaprosijo za eno donacijo na proračunsko leto.

PRIDOBITE SPLETNE STORITVE AMAZON

Asana


Asana je orodje za skupno vodenje projektov. Ponuja mobilne, namizne in spletne aplikacije, ki ekipam pomagajo spremljati naloge, potrebne za dokončanje projekta, čigava odgovornost so in kaj vse je odvisno od njihovega zaključka. Opravila si lahko ogledate v več pogledih, vključno s tabelo, seznamom ali časovnico, in uporabite polja po meri, da zagotovite, da sledite vsem pomembnim podrobnostim posamezne naloge. Izbrane predloge vam pomagajo hitro ustvariti projekt s pravimi polji in odvisnostmi, medtem ko nadzor podatkov zagotavlja, da so občutljive informacije na voljo samo tistim, ki jih potrebujejo.

Asana Premium in Business sta na voljo s popustom prek TechSoup.

PRIDOBITE ASANO

Webex Meetings


Webex Meetings podjetja Cisco je varna videokonferenčna storitev, ki oddaljenim ekipam omogoča pogovor, sodelovanje in skupno rabo datotek. Pokriva vrsto potreb za oddaljene ekipe, vključno z individualnimi in majhnimi sestanki ter velikimi dogodki in spletnimi seminarji do 1000 ljudi. Je tudi odlična rešitev za spletno usposabljanje, ki zagotavlja dostopno možnost za vključitev zaposlenih na daljavo.

Vaša neprofitna organizacija lahko pridobi 60-odstotni popust na naročnino na Webex Meetings za do 100 uporabnikov. S tem popustom Webex Meetings stane samo 0,80 USD na uporabnika na mesec.

PRIDOBITE SESTANKE WEBEX

Zoom


Zoom je dobro uveljavljeno orodje za videokonference, ki je bogato s funkcijami in se nenehno širi. Omogoča varna virtualna srečanja od ena na ena do izobraževanj in velikih dogodkov. Zoom olajša virtualno sodelovanje s sobami za sejo po skupinah, deljenjem zaslona, ​​tablo in funkcijami opomb. Ti vam pomagajo učinkovito in učinkovito razpravljati in sodelovati z udeleženci ter deliti ideje v kontekstu, ki ustreza vašim potrebam.

Zoom Apps vam omogoča integracijo Zooma z drugimi orodji. Med njimi so Asana, HubSpot, Box, DocuSign, Slack, Google in več kot 1500 drugih. To vam lahko pomaga pri poenostavitvi delovnih tokov, hitrejšem in učinkovitejšem izvajanju elementov dejanj ter zagotovitvi, da se pri prevajanju med različnimi orodji za produktivnost nič ne izgubi.

Dostopajte do Zooma prek TechSoupa in pridobite 50-odstotni popust na enoletno naročnino za načrte Zoom Meetings Pro ali Business ter izbrane dodatke.

PRIDOBITE ZOOM

Povzeto po: 10 Helpful Cloud-Based Tools for Nonprofits in 2022, Hopper., A. (20.5.2022)

#AmazonWebServices #asana #NeprofitneOrganizacije #TechSoupSlovenia #WebexMeetings #zoom