Članek
Samo trenutek, da si obrišem rit
Objavljeno Dec 16, 2019

Kašne vse neumnosti slišim zjutraj na radiu. Na reklame mislim. Danes zjutraj reklamo v kateri  oglašujejo, telefone tudi tja, kamor gre še cesar peš. Če slučajno ne veste, to je stranišče. Malo sem povprašala ta mlade in pravijo , da sploh ni nobena redkost, da pade mobilni telefon v WC školjko. Če mene vprašate, je to menda ravno pravo mesto. Pa še vodo dobro potegnite, dvakrat za vsak slučaj.

Skozi življenje sem že srečala ljudi zasedene s telefoni. Že takrat, ko nismo imel mobilnih telefonov, še prenosnih ne, kaj šele interneta,  se je pripetilo, da me je človek pozdravil s halo medtem, ko je držal v vsaki roki po eno slušalko. No takrat, se telefona ni dalo odvleči na WC.

Potem so prišli mobiteli in spet sem našla enega, ki je hodil z telefonom na WC. Še danes mi gre na smeh, ko si poskušam predstavljati, kako je izvedel celotno operacijo. V eni roki telefon, z drugo je pa moral odpreti šlic in držati onega oneta.

Zdaj pa mobilni operaterji  jasno in glasno sporočajo, uporabljajte mobilne  telefone tudi na WC-jih.  S tem ni nobenega kraja več, kjer ne bi bili dosegljivi. Si predstavljate, da kličete poslovnega partnerja, ta pa se vam oglasi: »Ravno sedim na školjki, ampak povejte. Samo trenutek, da si obrišem rit.« No mogoče je bo rabil oprati, kdo ve.