Članek
Analni test
Objavljeno Jan 30, 2021

Imela sem nezgodo. Vse me boli in sem še bolj tečna kot po navadi, če je to sploh mogoče.

Bila sem v urgentni ambulanti. Nisem potrebovala negativnega testa na COVID. So me dali v čakalnico še s 3-imi drugimi nesrečniki. Bili smo 4-je na 5-ih m2.

Bila sem v bolnici na urgenci. Nisem potrebovala negativnega testa na COVID. Bila nas je polna čakalnica.

Bila sem v bolnici na oddelku. Nisem potrebovala negativnega testa na COVID. Sem srečevala druge paciente in so me tikali zdravniki in sestre.

Bila sem v lekarni. Nisem potrebovala negativnega testa na COVID. Vrsta za zdravila se je vila daleč na parkirni prostor.

Bila sem v trgovini. Nisem potrebovala negativnega testa na COVID. Ne vem koliko nas je bilo. Malo ne.

Vprašali so me ali bom imela bolniško. »Ma, kakšno bolniško, te prosim. Grem delat.« Pa če ne bom mogla sedet bom pa stala. In če ne bom mogla stat bom pa klečala. In sem šla delat. Nisem potrebovala negativnega testa na COVID.

Pa sem hotela iti smučat in so rekli: »Ne moreš, rabiš negativni test na COVID.« To dragi moji je analni test. Že kar nekaj časa nam tlačijo razne ukrepe v rit in nas testirajo, koliko še. Koliko še bo raja zdržala, preden bo dovolj. Mi pa molčimo in se pustimo testirati vsak dan posebej. Odprte so šole, za cel teden dni. Pa normalno je, da so en teden odprte, drugi zaprte. Juhej, lahko bomo kupili nogavice in gate kar v trgovini z živili. Ja, bomo rabili gate večkrat menjati vsled teh analnih testov.