Članek
Dajmo reči PCT bob
Objavljeno Sep 15, 2021

Saj nima veze, če ne veste kaj je bob. Vseeno… Danes sem šla k zdravniku, enkrat po 20-ih letih menda. So hoteli od mene PCT. Bila sem opremljena z vsem možnim, celo s snemalnikom in pripravljena narediti celo galamo, pa sem takoj videla, da so še bolj ubogi od mene. Zopet so v prve bojne vrste postavili operativce, ki bodo kasirali ves ljudski gnev. Ne dolžni, ne krivi, v tem primeru medicinske sestre. Sicer pa sem bila urgentni primer ker ne vem koga naj ustrelim najprej. Ali naj najprej sebe in potem ostale ali raje obratno. No pa smo se lepo zmenili in sem raje kar zdravnika vprašala ali oni to resno mislijo s tem PCT. Ja, pravi, smo mislili da ne bo treba, pa od nas tako zahtevajo. Ubogi zdravnik sem ga namučila s takimi in podobnimi vprašanji. Verjetno sedaj upa, da me spet 20 let ne bo.

In spet so odločevalci odredili nekaj, za kar pojma nimajo kako se to v praksi izvaja. Draga naša vlada, bi bil čas da se spustite z oblakov in stopite v čevlje neke medicinske sestre ali natakarja. Pojma nimate, kako se živi tu spodaj na zemlji. Ne razumem v čem je problem pri točenju goriva. Ali je težava v tem, da pri točenju goriva virus skoči in povzroči požar, ali je problem vstop v notranjost črpalke. No to bom v naslednjih dneh še morala ugotoviti. Dejstvo, kjer bodo trezne glave, se bomo lahko zmenili po pameti. Ljudje ne pa se spravljati na operativce. Ti so ravno v takem dreku kot vi. Na voljo so pravna sredstva, ki se jih pač bo treba posluževati. Če pa že drugega ne, lahko enostavno obrnete hrbet in greste stran. Kolo se obrača in se prej ali slej obrne.

Berem da so cepilni centri preobremenjeni. Vsi se pravno formalno cepimo prostovoljno, tudi če so nas k temu prisilili. Kaj pomeni, če se cepite prostovoljno, vam je najbrž jasno. Že takoj v startu izgubite pravice pritožbe. Najmanj kaj je, je to nepošteno in zakaj cepljenje ni obvezno? Brez skrbi ni to zaradi človekoljubnosti, temveč zato ker za to niso vzpostavljeni pogoji. Sicer pa kaj jaz vem?

Nekaj pa si zapomnite: to je šele začetek. Cepljeni bodite srečni, da so še vedno ne-cepljeni. Ko teh ne bo več, potem se bomo zopet vsi testirali in potem se bomo zopet cepili. Tako imenovane čredne imunosti ne bo še leta. Če namreč še niste slišali, tudi cepljeni se okužijo in so prenašalci. Če pa slučajno COVIDA 19 ne bo več, bo pa mogoče 22 ali 23 ali 315, še dolgo ga ne bo zmanjkalo. Oh, nisem jasnovidec, to pravim samo zato da bom novi Nostradamus. Patentov na korona viruse je pa menda že sedaj 27. Zgodovina bo pokazala, kaj je bilo prav in kaj narobe. Zgodovino pa vemo pišejo tisti, ki pišejo. Toliko bolje če so na strani zmagovalcev.

Vsi tako imenovana cepilci in anti-cepilci, ali bi prosim nehali. Polna usta so vas, pa imate kaj hitro polne hlače. Lahko se je skrivati za izmišljenimi anonimnimi profili na medmrežju in pljuvati po drugače mislečih. Nekaj vam povem, vsi smo v istem dreku. Če že morate pljuvati, počnite to z dostojanstvom in kulturno.

Kateri val zdaj že imamo? V glavnem, v prejšnjem valu se je dalo prebrati, da je glavnina denarja za covidne ukrepe odtekla k 5% najbogatejših ljudi na svetu, spet. K Amazonu, Alibabi, Googlu, FB….in kam se obračamo sedaj, ko se ponovno dostopi zapirajo. Ja točno k istim. Nekaj za razmislit.

Še kaj bi napasla, pa sem tik pred tem, da mi odpre glavo. Torej, nadaljevanje sledi naslednjič.