Članek
Človek je največji čudež
Objavljeno Apr 18, 2020

Ustvarjajte, in to s srcem, delujte, in to široko, iščite pomoč, ko jo potrebujete. Iščite jo v naravnih metodah zdravljenja in svojega lastnega zavedanja. Rešujte sebe in svoje lastne probleme.

Ko se boste očistili, iz sebe odstranili vse svoje karme in odvrgli nevidna bremena, ki vas težijo, boste osvobojeni. Na tej poti zavedanja se vedno vsemu zahvalite - zahvala naj pride iz vas, globoko iz vas. Naj ne bo zgolj hladen hvala, ampak naj bo izrečen z globino in ljubeznijo. Poravnajte vse materialne in nematerialne dolgove, napravite rez vsem krivicam, obtožbam, jezi in zameri.

Pulite iz svoje duše in telesa vse nevidne korenine vzrokov - plevela, ki ste jih z leti pridobili in so vas v rasti ovirali v obliki blokad in bolezni.

Odstranite blokade in ozdravite sebe, svojo dušo in telo. Sprejmite in zaprosite za pomoč duše zdravilke, ki vam bodo nesebično pomagale. Vendar se je tudi njim treba zahvaliti. Predajte se jim in to brez kančka doma, zaupajte in verjemite vase, vanje in v stvarstvo.

Veliko ljudi na Zemlji se včasiih norčuje iz tega. Prav, tudi to vam je dovoljeno, če je vaše zavedanje tako, zato počnite, kar želite, vendar ne sebi in drugim v škodo.

Vedno je tukaj in sedaj, vedno je pravi trenutek, da se lahko spremenimo, nikoli ni nepravega trenutka. Vse je v naših rokah, vse je naša odločitev, kaj napravimo iz sestavin, ki jih imamo trenutno v rokah. Lahko jih uničimo in še nazadujemo ali pa iz njih naredimo najdragocenejši življenjski napoj in pri tem dvigamo zavedanje v neskončnost.

Iz knjige: Človek - energija; iz poglavja: Človek je največji čudež

FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek