Članek
Kar je človeku na poti
Objavljeno Apr 30, 2020

Vedno pustimo ljudi, da odidejo po svoji volji, in jih pod nobenim pogojem ne vlecimo nazaj ... Ljudje se odločajo sami, ko odidejo, ni naša naloga, da jih poskušamo zadržati in ujeti.

Vsak tudi sam odloča o odhodu v večnost, ta trenutek vedno izberemo sami ... Odločitev je vedno naša in zato jo spoštujemo.

So pa ljudje, ki imajo na poti veliko čiščenj skozi bolezni in preizkušnje. Pri taki duši je pomembno samo zaupanje v stvarstvo in čista srčna hvaležnost za vse, kar se nam dogaja. Zahvaljevati se je treba vsak trenutek našega življenja in prositi za ozdravitev ter očiščenje duše in telesa.

Zavedanje je tudi odrešitev za vse procese, ki se nam dogajajo, da se osvobodimo svoje karme in vsega, kar smo nabrali z zamerami in jezo. Bolečina, blokada in vse, kar je povezano s tem, nas samo vzpodbujajo, da ozavetimo vse, kar nam pride na pot.

Tudi določeni ljudje so nam na poti in tudi mi smo njim na poti, zato se zahvalimo spoštljivo za vsakogar, ki nam je na poti in to tudi ozaveščajmo, ker je to del naše življenjske poti.

Življenje je sila, ki je v naših rokah, lahko ga jemljemo zelo preprosto ali pa zelo komplicirano.

Iz knjige: Človeštvo na poti k zavedanju; iz poglavja: Kar je človeku na poti

FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek