Članek
Samoumevnost
Objavljeno Jun 20, 2020

Pehanje za materialnim oz. boj za materialno preživetje je Zemljane pahnil v robotizacijo človeškega telesa in duha. Človek-duša-energija je postal sam sebi največja blokada sproščenosti, svobode, spoštovanja in hvaležnosti.

Material je pahnil človeka v večno dokazovanje, tekmovanje, tekanje in lovljenje samega sebe ter v še večji razkorak na poti do sebe.

Material in status sta največja motivatorja pomembnosti. Pomemben pa je človek samo takrat, ko vse to doseže v družbi.

Zato priporočilo Zemljanom: zahvaljujte se za vsak trenutek, ko začutite iz srca, podarite vse res iz srca, zavedajte se občutka, ko se zahvalite, kaj se takrat v vas predrami in zbudi, ko ste nekaj naredili … Ničesar ne pričakujte, ampak se samo predajte življenju ter zaupajte v stvarstvo in v vse, kar vam pripada.

Vsi smo le kapljice, a kapljice se združijo v jezera, reke, morja in oceane … In tako močna je tudi hvaležnost, za katero ni nič samoumevnega.

Iz knjige: Človek - energija; iz poglavja: Samoumevnost

Preko univerzalne oz. naravne resnice, dvigamo zavedanje o sebi in se učimo opuščati nepotrebno prtljago, ki bremeni našo dušo in tudi zdravje. Najmočnejše orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje. Naredimo prave korake za resnične spremembe. Sprejmimo iskrene odločitve za lasten dobrobit!

WWW: publishwall.si/ucbeniki_za_tretje_tisocletje
FB: 
Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek