Članek
Človek na poti k sebi
Objavljeno Aug 12, 2020

Človek vedno izbira svojo pot in tudi vse, kar se mu bo na njej zgodilo. Včasih drobna stvar in načrt stvarstva spremenita, kar človek hoče. Tisto, kar hočemo, nas lahko včasih pelje v pogubo. Tega se velikokrat ljudje ne zavedajo in hočejo nekaj doseči na vsak način.

Človek z zavedanjem se vedno odloči in zaprosi le za tisto, kar mu pripada.

Sami sebi smo lahko prijatelji ali sovražniki. Veliko ljudi živi v zmotnem prepričanju, da so za vse, kar se dogaja okoli njih, krivi drugi. Vendar ni res, za vse, kar se nam dogaja, smo krivi sami oz. odgovorni zase. Zato se človek prehitro sooči in sprijazni z lastnimi omejitvami. Ljudem se ni treba omejevati, vendar to velika večina počne, ker smo tako vzgojeni in ker se nam je sistem tako zelo močno zaril v vsak delček naše biti, v vsako celico.

Človek sam sebi odpira in zapira vrata, pot do cilja oz. zavedanja pa je lahko zelo ravna ali pa zelo ovinkasta.

Treba jo je ozavestiti, a kaj to pomeni??? To pomeni, da smo sami tisti, ki najdemo vse odgovore v sebi in svojem srcu, samo povezati se moramo s svojo bitjo in prečistiti oz. izkoreniniti vse stare korenine plevela.

Če bi ljudje razumeli, bi zaupali in se predali glasnikom zavedanja – rojenim zdravilcem. Svoje poslanstvo ti opravljajo brez obljub, saj se zavedajo, da so lahko nekomu samo v neomajno oporo in ne da naredijo nekaj namesto drugega.

Človek je sam odgovoren, ali želi sprejeti lastno odgovornost. Ampak človek rad komplicira in sam sebi dela problem, ki se potem spremenijo v blokado in bolezen.

Iz knjige: Človek – energija, iz poglavja: Človek na poti k sebi

Preko univerzalne oz. naravne resnice, dvigamo zavedanje o sebi in se učimo opuščati nepotrebno prtljago, ki bremeni našo dušo in tudi zdravje. Najmočnejše orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje. Naredimo prave korake za resnične spremembe. Sprejmimo iskrene odločitve za lasten dobrobit!

WWW: publishwall.si/ucbeniki_za_tretje_tisocletje
FB: 
Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek