Članek
Človek človeku podpora
Objavljeno Aug 27, 2020

Zemljani se morajo osvoboditi tekmovalnosti, nevoščljivosti, pomembnosti in problemov, ki jih delajo sebi. Ko bo to ozavestil vsak Zemljan, šele potem bomo osvobojeni. Zato je treba izbrisati čipe, ki so zasajeni v glavah, jih spremeniti. To na daljavo že počnejo duše, kot je bil Nikola Tesla.

Dajte razumeti, da ste samo kapljice v tem procesu življenja. Nič niste, tudi če imate materialno bogastvo, nazive, doktorate. Kaj ste??? Drobna kapljica, ki je in je ni. Zato izbrišite svojo peklensko pomembnost, svoj krut in tekmovalen ego, izbrišite svojo naučenost, ki je samo trenutna. Kaj vam koristi??? Kaj vam koristi vse to, če ste naduti in polni sebe, takrat sejete samo slabo seme, ki rodi slabe sadove. Povežite s z dušami, ki zdravijo brezpogojno - z glasniki zavedanja, in lažje boste ozdravili. Zaupajte jim, kajti sami se vrtite v začaranem krogu.

Berite knjige resnice in ne laži in manipulacij. Berite knjige, ki so napisane skozi stvarstvo in v njih ni človeškega ega in tujega znanja. Dovolite sebi in drugim, da se osvobodimo, da skupaj rastemo.

Iz knjige: Človek – energija; iz poglavja: Človek človeku podpora

Preko univerzalne oz. naravne resnice, dvigamo zavedanje o sebi in se učimo opuščati nepotrebno prtljago, ki bremeni našo dušo in tudi zdravje. Najmočnejše orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje. Naredimo prave korake za resnične spremembe. Sprejmimo iskrene odločitve za lasten dobrobit!

WWW: publishwall.si/ucbeniki_za_tretje_tisocletje
FB: 
Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek