Članek
Človek je največji čudež
Objavljeno Sep 20, 2020

Ljudje na Zemlji, začnite se zavedati, da ste vsak svoja kreatura, vsak svoja dragocenost in da za to ne potrebujete nobenih nazivov, fakultet, dragih hiš in materiala. Vse to lahko izgubite …

Potrebujete pa veliko mero človečnosti, razumevanja, strpnosti, iskrenosti in hvaležnosti.

Vi ste resnica, vi ste največji čudež in vendar čudežev ni. Resnica je vedno samo ena. Zato je ne prirejajte in je ne prilagajajte sebi. Bodite velikodušni in ničesar ne pričakujte za to, saj je prav to problem, ki ga ima največ Zemljanov. Življenje vam vedno vrne, brez pričakovanj dobimo še več nazaj …

V stvarstvu se zabeleži čisto vsaka vaša misel, kaj šele dejanje, zato bodite pozorni in zbrani na vsakem koraku vašega življenja in delovanja. Ničesar ne pričakujte!!!

Ustvarjajte, in to s srcem, delujte, in to široko, iščite pomoč, ko jo potrebujete. Iščite jo v naravnih metodah zdravljenja in svojega lastnega zavedanja. Rešujte sebe in svoje lastne probleme.

Ko se boste očistili, iz sebe odstranili vse svoje karme in odvrgli nevidna bremena, ki vas težijo, boste osvobojeni. Na tej poti zavedanja se vedno vsemu zahvalite – zahvala naj pride iz vas, globoko iz vas. Naj ne bo zgolj hladen hvala, ampak naj bo izrečen z globino in ljubeznijo. Poravnajte vse materialne in nematerialne dolgove, napravite rez vsem krivicam, obtožbam, jezi in zameri.

Odstranite blokade in ozdravite sebe, svojo dušo in telo. Sprejmite in zaprosite za pomoč duše zdravilke – glasnike zavedanja, ki vam bodo nesebično pomagale. Vendar se je tudi njim treba zahvaliti. Predajte se jim in to brez kančka dvom, zaupajte vase, vanje, in v stvarstvo.

Vedno je tukaj in sedaj, vedno je pravi trenutek, da se lahko spremenimo. Vse je v naših rokah, vse je naša odločitev.

Iz knjige: Človek – energija; iz poglavja: Človek je največji čudež

*Čisto zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, ampak predvsem modre življenjske odločitve. Zavedanje je pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Za zanesljiv dvig zavedanja je idealno uporabiti najmočnejše in najučinkovitejše razpoložljivo orodje, s katerim si olajšamo spreminjanje samih sebe - to so Učbeniki za tretje tisočletje.