Članek
Kako nevtralizirati strah - največji strup za našo dušo in telo [Zoom predavanje]
Objavljeno Jun 05, 2021

Strah je velika in globoka blokada na kateremkoli področju in v odnosu do kogarkoli in česarkoli. Strahovi so v nas, ker smo tako naučeni in vzgojeni , saj vsa naša vzgoja temelji na projiciranju zastraševanja.

Na koncu nas je strah življenja v čisti ljubezni, odkritosti in iskrenosti.

Da se lahko soočimo s strahovi, je treba spoznati njihov izvor in se predvsem ustrezno odzvati.

Predava glasnica zavedanja Zvezdana Koželj v sodelovanju z ostalimi glasniki. Več informacij: https://publishwall.si/ucbeniki_za_tretje_tisocletje/

To je 4. predavanje od 8 v sklopu Univerzalna moč zavedanja v sodelovanju z LIST - Litijski inkubator za skupnost in trajnost. Termin: ponedeljek, 7. 6. 2021 ob 19:30. Možna je udeležba zgolj posameznega predavanja. Zaželena je točnost in spremljanje z živo sliko.

Zoom povezava: https://uni-lj-si.zoom.us/j/97972038747

Meeting ID: 979 7203 8747

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje