Članek
Kako (p)ostati prizemljen [Zoom predavanje]
Objavljeno Jun 11, 2021

V »koronaobdobju« iz okolice dobivamo nasprotujoča si sporočila in impulze: eni v nas spodbujajo strah in drugi, da naj bomo prizemljeni. Toda kako doseči pristno prizemljenost in notranji mir, če nas je celotno življenje v družbi, od družine do službe, navajalo k normalnosti odzemljenosti s kupom motilcev pozornosti?

Prizemljenost med drugim preprečujejo prepričanja, navade in razvade, neiskrenost do sebe.

V predavanju se bomo ukvarjali z močjo zavedanja ter z načini, kako zase doseči prizemljenost. Kajti prizemljenost vodi v notranji mir, ta pa nam omogoča, da kar najbolje odreagiramo na izzive in preizkuse, ki jih pred nas postavi življenje.

Predava glasnica zavedanja Alenka Jovanovski v sodelovanju z ostalimi glasniki. 

To je 5. predavanje od 8 v sklopu Univerzalna moč zavedanja v sodelovanju z LIST - Litijski inkubator za skupnost in trajnost. Možna je tudi udeležba zgolj posameznega predavanja. Zaželena je točnost in spremljanje z živo sliko.

Zoom povezava: https://uni-lj-si.zoom.us/j/97972038747

Meeting ID: 979 7203 8747

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje