Članek
Kako presežemo temeljno prehransko zablodo [Zoom predavanje]
Objavljeno Jun 20, 2021

"Skozi vnos hrane in tekočine naj bi telesu dajali temelj za njegovo fizično delovanje, vendar je človekov um, kot vsako drugo stvar, to dejanje izdatno zakompliciral.

Tako se dandanes ukvarjamo z merjenjem kalorij, (ekstravagantnimi) sestavinami in načini priprave hrane, kakor tudi s samim videzom, saj (nevede) zadovoljujemo določena pričakovanja.

Vse skupaj nas je pretkano odmaknilo od temeljnega namena, ki ga bomo skozi predavanje osvetlili. Jemo in pijemo namreč zato, da (pre)živimo."

Predavajo glasniki  zavedanja Bogdan Rahten, Zvezdana Koželj, Antonija Omerzu in Mihael Purnat. 

To je 6. predavanje od 8 v sklopu Univerzalna moč zavedanja v sodelovanju z LIST - Litijski inkubator za skupnost in trajnost. Termin: ponedeljek, 21. 6. 2021 ob 19:30. Možna je tudi udeležba zgolj posameznega predavanja. Zaželena je točnost in spremljanje z živo sliko.

Zoom povezava: https://uni-lj-si.zoom.us/j/97972038747

Meeting ID: 979 7203 8747

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje