Članek
Ženska energija in zavedanje
Objavljeno Aug 12, 2021

Ženska energija ne predstavlja samo obnavljanja človeštva, ampak tudi neskončno moč, ki osvobaja in zdravi. Zato je zelo pomembno, kako jo rabimo, ne zlorabljamo.

Zavedanje nas osvobaja, nas zdravi, usmerja na edino pravo pot, kamor je potrebno iti brez kompasa, se samo predati in delovati sebi v prid. Nenazadnje nam ta pot omogoča, da delujemo optimalno, v zavedanju in razumevanju, ki nam omogoča, da znova najdemo sebe in tudi druge.

Vrnitev v srce je edina pot, ki nam pomaga, da postanemo to, za kar smo se rodili, za naše skrito poslanstvo. Mi smo dragulji, ki se bomo z dvigovanjem zavedanja očistili vseh bremen in filtrov, ki nam onemogočajo, da se končno najdemo.

Priročnik za praktično razumevanje zavedanja - 1; po poglavju: Ženska energija in zavedanje

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja