Članek
Maščevalnost - samooklicani propad človeka
Objavljeno Sep 15, 2021

Maščevalnost je huda karma, ki jo ljudje lahko nosijo in se jo zelo težko rešijo.

Večina ljudi se ne zaveda, da je z lastno maščevalnostjo popila strup in sedaj pričakuje, da na drugi strani umre nasprotnik.

Če vas preganja kakšno potlačeno čustvo v obliki maščevanja in to v sebi zaznate in začutite, potem to čimprej predelajte in poskušajte najti pot do sebe, da to odvržete. Oproščajte in odvrzite svoja potlačena čustva, travme, bolečine, dovolite si priti do sebe z zavedanjem in seveda s spoštovanjem in razumevanjem sebe in vsega tistega, kar se trenutno dogaja okoli vas.

Iz knjige: Osvobajanje človeštva (v pripravi); po poglavju: Maščevalnost – samooklicani propad človeka

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja