Članek
Ali nam iskrenost res škodi? [Zoom predavanje]
Objavljeno Oct 11, 2021

Iskrenost je univerzalna vrednota, ki v povezavi s hvaležnostjo ruši stare dogme in pravila: pomeni izhodišče našega napredovanja v zavedanju, osvobajanju in premagovanju sebe. Povezujemo jo tudi s čutenjem, ljubečo doslednostjo in spoštljivim sprejemanjem samega sebe.

Iskrenost nas osvobaja, na drugi strani pa neiskrenost ubija vsako bit in celico v nas, kar povzroča čustvene blokade in posledično bolezni.

Kot pomoč pri puljenju korenin naše neiskrenosti nudijo glasniki zavedanja učinkovita orodja, s katerimi vzpostaviti prosto pot k našemu notranjemu ravnovesju.

Vabljeni na spletno predavanje preko platforme Zoom, ki bo v četrtek, 14. 10. 2021 ob 18:30. Prijave pošljite na e-naslov: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, s katerega vam bomo posredovali povezavo. Dodatne informacije: 041 435 785 (Bogdan).

Predava glasnik zavedanja Bogdan Rahten v sodelovanju z ostalimi glasniki

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.