Članek
Pomembnost zavedanja
Objavljeno Dec 07, 2021

Um nas stalno napada iz zasede, se spreneveda, da deluje kar najboljše za nas, za našo dušo in srce. Nas moti, zastruplja naše naravne frekvence, nas onemogoča, da delujemo optimalno, za kar smo se rodili, da delujemo kar se da zdravo in zadovoljno. Onemogoča nam vsak trenutek, da smo v srcu, da delujemo v in iz srca, da smo neskončni, brezpogojni prijatelj najprej sebi, potem vsem ostalim ljudem.

Odriva našo pozornost stran od našega jedra, srca, moti našo dušo, nam zasmraja filtre in obeša zavese do našega srca, da ne vidimo več prave res-nice, prav-ice, dobrega v nas ter v drugih.

Zavedanje je edina vredna pot v našem življenju, ki je neskončna, osvobajajoča, zdravilna, osrečujoča. Je pot osebnega napredka, zmage nad umom, pot veselja, radosti, spoštovanja, ljubezni, iskrenosti, hvaležnosti, predanosti, zaupanja, skratka neskončnega zavedanja in razumevanja, edine poti, ki je vredna truda ter časa, poti v svoje ljubeče srce.

Pojdimo po tej poti, bodimo pot, bodimo ljubeče srce!

>> Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Pomembnost zavedanja; po nareku višje inteligence zapisala glasnica zavedanja Zvezdana Koželj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.