Članek
K(d)aj je želja iz srca in k(d)aj ni
Objavljeno Dec 17, 2021

"Želja porodi pričakovanje, pričakovanje, pričakovanje porodi izsiljevanje nekaj ali nekoga dobiti/doseči/posedovati. Torej lahko želja naravo ali človeka ali žival spremeni v predmet. Senčna plat želje so prilaščanje, strah (pred izgubo) in navezanost.

V povezavi z željo nastopata še dva druga strupa: nepredanost univerzalni naravni resnici in nezaupanje vase in v višjo inteligenco, kot tudi zapletanje v igre moči z drugimi bitji ali ljudmi.

Naj na mesto »želje iz glave« stópita srce in "dovoliti, da se zgodi": ravnodušnost oziroma enakodušnost do vseh situacij in bitij.

Ravnodušnost nikakor ni brezdušnost, nasprotno. Če je svet, ki ga sokreiramo iz želje, zapor, mi v njem pa ali brezdušni ali v strašnem trpljenju - potem je svet, ki ga sokreiramo iz ravnodušnosti, napora k višjemu zavedanju in "dovoliti, da se zgodi", brez omejitev: širok in svetel. V njem je vsakdo doma."

Vabljeni na spletno predavanje preko platforme Zoom, ki bo v TOREK, 21. 12. 2021 ob 18:30. Prijave pošljite na e-naslov: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, s katerega vam bomo posredovali povezavo.

S tem sodelujete v naši aktivnosti in vas bomo, če že niste, dodali na tedenski seznam e-obveščanja, s katerega se lahko kadarkoli odjavite. Povezava bo veljala 40 minut in jo bo treba po izteku za nadaljevanje ponovno klikniti. Dodatne informacije: 041 435 785 (Bogdan).

Predavata glasnika zavedanja Bogdan Rahten, predavatelj univerzalne naravne resnice, in Alenka Jovanovski, intuitivna raziskovalka ter čutna poznavalka pretočnih energij

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.