Članek
Univerzalna naravna resnica
Objavljeno Dec 23, 2021

Univerzalna naravna resnica je naša moč, po-moč in nam osmišlja zavedanje ter razumevanje. Nas vodi, usmerja, pomaga pri vsakdanjem delovanju in življenju, pri odločitvah, nam zaupa - če smo neskončno predani, iskreni, hvaležni iz srca. Nam je neskončno v po-moč, če delujemo prav-ilno, res-nično, dobro, v skladu z njenimi načeli

Omogoča nam, da smo vedno povezani z njo, potem ko smo si očistili svoje senzorje, da so se uskladili na naravne frekvence in postali čistina misli, besed, dejanj, življenja v enostavnosti, preprostosti, večnosti zavedanja ter razumevanja.

Univerzalna resnica je tista, ki je v trenutku biti in ne hoteti.

-> Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Univerzalna naravna resnica; po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.