Članek
Človek je največji čudež
Objavljeno Dec 27, 2021

Ko se boste očistili, iz sebe odstranili vse svoje karme in odvrgli nevidna bremena, ki vas težijo, boste osvobojeni.

Na tej poti se vedno vsemu zahvalite – zahvala naj pride globoko iz vas.

Pulite iz svoje duše in telesa vse nevidne korenine vzrokov – plevela, ki ste jih z leti pridobili in so vas ovirali v obliki blokad in bolezni. Sprejmite in zaprosite za pomoč duše zdravilke – rojene naravne zdravilce, ki vam bodo nesebično pomagale.

Vedno je pravi trenutek, da se lahko spremenimo. Vse je naša odločitev. Lahko se uničimo ali pa naredimo najdragocenejši življenjski napoj in pri tem dvigamo zavedanje v neskončnost.

-> Iz knjige: Človek – energija; po poglavju: Človek je največji čudež

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.