Članek
Iskrenost je naša zaščita
Objavljeno Dec 31, 2021

Res-nica, dobro-ta, prav-ica, je jedro iskrenosti, do sebe, drugih, do človeštva.

Preteklost je (bila) samo strup, uničevanje, poniževanje, bolezen, smrt – prihodnost pa je samo fikcija, neresnica, pogojevanje, zavajanje uma.

Ko smo samo tukaj in sedaj, smo res živi v vsej celovitosti, popolnosti, neskončnosti, večnosti. Ko smo tukaj in sedaj, v srcu, smo večni, neskončni, odblokirani zapor uma, takrat lahko delujemo v stalni povezavi z višjo inteligenco.

Le takrat (lahko) dovolimo, da se zgodi, kar se mora, da dobimo tisto, kar nam pripada, da nam pride nasproti tisto, kar nam je namenjeno.

-> Priročnik za praktično razumevanje zavedanja; po poglavju: Iskrenost je naša zaščita; po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.