Članek
Praznovanje srca
Objavljeno Feb 04, 2022

Resnica (lahko) boli, je pa zdravilna, nam pomaga odpreti oči, da delujemo na sebi, se premagujemo uma in s tem osvobajamo sebe, samo sebe, ker drugih ne moremo, jih samo odložimo ter gremo po svoji poti naprej.

Zavedanje in razumevanje sta pot, pot v edino pravo smer v življenju, na pot vase, v svoje srce, dušo, svoje jedro modrosti, ki je vir modrih odločitev ter modrih investicij. Te naj bodo usmerjene samo vase, zase, v dvigovanje zavedanja in razumevanja, na optimizacijo sebe. Smo neskončni, vedno smo lahko boljši, vedno se lahko izpopolnjujemo na bolje, v dobro, prav, res-nico.

-> Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Ljubezen iz srca; po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice