Članek
Ljubezen – blagoslov življenja
Objavljeno Feb 15, 2022

Ljubezen je brezpogojna, drugače je ni, je samo navezanost, lastninjenje, grabljenje v neokusni preobleki uma, ki nas usmerja, ko nismo v srcu.

Um nas premami s tem, da nas prepriča, kaj je zanj edina, prava ljubezen - priposestvovanje ljudi, njihove duše, kar je gnusna laž, lažnivi nadomestek brezpogojne ljubezni. Um nam jo predstavi kot največjo res-nico, dobro-to, prav-ico, da tako kot je, je samo prava, brezpogojna ljubezen. To je največja laž, s katero nas zastruplja in manipulira!

Brezpogojna ljubezen lahko v srcu s pomočjo neizmerne hvaležnosti preoblikuje, pretopi, zažge, skratka uniči vsa negativna čustva, dejanja. Odstrani lahko vse negativno, kar smo si zadali nase, vase, s čimer nas je zastrupil um.

Brezpogojna ljubezen je moč, ki ruši vse negativnosti v nas in v drugih ljudeh, ki raste, se razvija, deluje samo v srcu, skozi srce ter iz srca.

Bodimo stalno v srcu, delujmo v srcu, bodimo srce!

Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Ljubezen – blagoslov življenja; po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice