Članek
Naravni vodja za tretje tisočletje
Objavljeno Mar 17, 2022
Vabljeni na zoom predavanje v organizaciji Društva AIA - Mladinski center Mengeš, ki bo v sredo, 23. 3. 2022 ob 18h
 
"V luči globokih globalnih sprememb in tudi volitev na državni ravni se je modro vprašati, kakšen naj bo nekdo, ki prevzema kakršnokoli odgovornost so-vodenja v skupnosti. Doslej je oblast praviloma pomenila tudi prevlado vzorcev, ki niso povezovalni in še vse kaj drugega.
 
Vstopamo v dobo zavedanja in tako bodo delovali tudi rojeni naravni politiki in vodje. Iskali bodo univerzalne rešitve, ki bodo v skladu z univerzalno naravno resnico in pravico.
 
Da pa bodo te rešitve lahko zaživele v praksi, bo potreben še en korak, in sicer zavedajoč se posameznik. To je odgovornost, ki pripada vsakomur od nas. Predavanje je primerno tako za mladino kot za mlade v srcu."
 
Predavata glasnik zavedanja Bogdan Rahten, predavatelj univerzalne naravne resnice in Alenka Jovanovski, intuitivna raziskovalka ter čutna poznavalka pretočnih energij
 
*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.
 
Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.
 
Predavanje je brezplačno. Prijava na povezavi: https://forms.office.com/r/FRTThXA7Sy
Po prijavi vam bodo pred dogodkom poslali zoom povezavo.