Članek
(Samo)spoštovanje - gorivo modrosti in zdravja
Objavljeno Apr 07, 2022

V sodelovanju z Medgeneracijskim centrom Prebold vljudno vabljeni na predavanje "(Samo)spoštovanje - gorivo modrosti in zdravja, ki bo v četrtek, 7. 4. 2022 ob 18.00 v Medgeneracijskem centru Prebold, Dolenja vas 53, Prebold.

"Nespoštovanje sebe je posledica vsiljenih vzorcev zaradi katerih si ne zaupamo, se ne sprejemamo, preveva nas manjvrednost, nemoč, ki se odraža v nemiru, sčasoma tudi na zdravju.

Spoštovanje je potrebno živeti, čutiti, ga deliti. Spoštovanje je gorivo v našem motorju – srcu, jedru modrosti, res-nice, prav-ice, dobrega.

Spoštovanje odpira nas in druge – odpira nam srce, le tedaj smo odprti za sprejemanje in dajanje, smo odprti, da pride do nas ter v nas vse, kar nam pripada.

Samospoštovanje je pomagalo, da preidemo na pot lastnega osvobajanja. Skozi predavanje bomo osvetlili, kako iz spirale problema preiti na pot trajne rešitve."

>>Predavata glasnika zavedanja Bogdan Rahten, predavatelj univerzalne naravne resnice, in Alenka Jovanovski, intuitivna raziskovalka ter čutna poznavalka pretočnih energij

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja