Članek
Napake - udarci za dušo
Objavljeno Apr 13, 2022

Napake so udarci za našo dušo, ki nas krepijo, ki nas bodrijo, spodbujajo, da jih prepoznamo, neskončno ozavestimo.

Ko to storimo, jih spustimo in se zanje zahvalimo, neskončno iskreno, spoštljivo iz globine srca.

Napake so naše stopnice do večjega zavedanja in razumevanja, so naše ovire, ki jih moramo čim manj boleče prebroditi, se jih osvoboditi. Le tako lahko napredujemo s polnimi pljuči, samo naprej, v zavedanju in razumevanju.

Napake so naše opozorilo, da smo bili v nezavednem umu, da nismo bili v trenutku, samo tukaj in sedaj, brez misli, pričakovanj, hotenj, v srcu.

>>Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Ljubimci sebe; po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja