Članek
Vloga otroka v tretjem tisočletju
Objavljeno May 04, 2022

Otrok se rodi v visoki stopnji zavedanja in deluje v brezpogojni ljubezni in zaupanju. Vsaka duša nas izbere, da nas nauči, kaj je življenje v večnosti trenutka, spontanost, sproščenost, spoštovanje sebe in drugih.

Zaradi delovanja okolice, vzgoje, naučenosti in drugih sistemov, v katerih se nahaja, otrokovo zavedanje pade na nižjo raven. Otrok se v razvoju ne zaveda več, kaj je univerzalno naravno prav, resnica, dobro, saj so ta znanja zavedanja prekrile koprene zaves nezavednega uma. Nemalokrat se to odrazi tudi na zdravju.

Skozi predavanje se bomo seznanili, kaj pomenijo otrokova sporočila in kaj narediti, da jih prepoznamo, razumemo in iz tega nadgradimo življenje.  

>>Predava glasnica zavedanja Zvezdana Koželj, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj. Informacije: 031 512 668

Predavanje bo v sklopu festivala veščin in vedenja, v soboto, 7. 5. 2022 ob 14.00, Cesta na Bokalce 28, Ljubljana. Parkiranje pri trgovini (cca. 100 m proti središču mesta).

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja