Članek
Od-ločitev zase
Objavljeno May 21, 2022

Vsi smo enaki, ko smo v srcu, v našem srčnem jedru, v jedru vsega, kar potrebujemo, da živimo optimalno, v neskončnem zavedanju in razumevanju, na naši poti osvobajanja sebe od uma, na poti v svoje srce. Ta pot je edinstvena, saj nas vodi samo vase, v svoje srce, v naš center, ki je vedno tu, z nami, saj deluje samo za nas.

Naše srčno jedro je večno, trajno, neskončno usmerjeno v delovanje, ki je samo brezpogojna ljubezen, hvaležnost, predanost, zaupanje. Delovanje v srcu nam daje moč, po-moč, da samo napredujemo v zavedanju in razumevanju, samo naprej v neskončnost, večnost, a samo v tem trenutku ki je sedaj, ne včeraj, ne jutri.

Um nas stalno čaka v zasedi da nas napade, ko smo se malce oddaljili od srca, ko nismo v najboljši formi, ko začuti, da smo ranljivi. Takrat nas napade z vso silo, pritisne na nas v različnih oblikah in preoblekah, tako, da ga velikokrat ne prepoznamo ter se mu ne znamo zoperstaviti.

Takrat napade z vso silo, z vso močjo po nas in nas prepričuje, da nismo dovolj dobri, da bi sploh živeli. Napada nas s samimi destruktivnimi mislimi, dogodki iz preteklosti, tudi sedanjosti, znanimi ali neznanimi, ki se jih kar izmisli.

Takrat se moramo ozavestiti, kaj se z nami dogaja, razumeti in sprejeti, kaj je z nami naredil um ter čim prej ukrepati z vso močjo, ki nam je preostala. Z njo ustavimo njegovo delovanje in začnimo v miru, zaupanju, predanosti delovati proti njem z orodji, pomagali zavedanja, ki jih je kar nekaj ter so zelo učinkoviti.

Šele ko smo optimalni, lahko pomagamo drugim, drugače nikakor ne gre. Takrat smo stabilni, odločni, samozavestni, v neskončnem sprejemanju in razumevanju, zavedanju sebe ter drugih.

>>Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Od-ločitev zase;

po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja 

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice