Članek
Hiša, ki zdravi
Objavljeno May 23, 2022

Vabljeni na spletno predavanje preko platforme Zoom, ki bo v SREDO, 25. 5. 2022 ob 18:00.

Podobno kot posameznik očisti posledice nezavedanja iz sebe, jih je mogoče očistiti iz prostorov, v katere se je vsrkala umazana energija nezavedanja. Če so bivališča še pod vplivom naravnih in umetnih sevanj, ne delujejo kot podpora zavedanju in zdravju, ampak kot podpora nezavedanju in bolezni.

Človek lahko vpliva na svoje zdravje, lahko pa sebe podpre tudi tako, da njegovo bivališče postane "hiša, ki zdravi". Odločitev je edinole vaša.

Skozi predavanje bomo spregovorili o pomenu višanja zavedanja za zdravje vsakega človeka, kot tudi o tem, kakšne so povezave med zavedanjem, zdravjem in vplivom človekovega bivališča na zdravje.

Predavata glasnici zavedanja Zvezdana Koželj, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj, in Alenka Jovanovski intuitivna raziskovalka in čutna poznavalka pretočnih energij

PRIJAVE pošljite na e-naslov: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, s katerega vam bomo posredovali povezavo.

S tem sodelujete v naši aktivnosti in vas bomo, če že niste, dodali na tedenski seznam e-obveščanja, s katerega se lahko kadarkoli odjavite. Povezava bo veljala 40 minut in jo bo treba po izteku za nadaljevanje ponovno klikniti. Dodatne informacije: 041 435 785 (Bogdan).

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo, največ pa posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice