Članek
Vse je v nas
Objavljeno May 31, 2022

Vse je v nas, večnost, trenutek, samo tukaj in sedaj.

Vse je v nas, vse kar potrebujemo, da delujemo optimalno, da smo v srcu, v duši, v vsem kar nas vodi, nam daje informacije, da delujemo iz srca.

Srce je naše jedro modrosti, modrih odločitev, ki so modre investicije. Srce nas vodi, opozarja, kaj delamo narobe, nam pošilja odgovore na naša vprašanja, nudi vse, kar potrebujemo. Srce je naša moč, po-moč, delovanje v večnosti, neskončnosti zavedanja in razumevanja, naše najpomembnejše  naloge v življenju.

Ko smo v srcu, smo vse, smo življenje, svetloba, zdravje, mir, svoboda, neodvisnost, dobro-ta, res-nica, prav-ica. Ko smo v srcu smo mi, samo mi, brez vpliva našega največjega sovražnika – uma, ki nas uničuje, mori, nam ne dopušča, da delujemo v srcu, samo v njem, vsak trenutek, tukaj in sedaj.

Ko smo v srcu, smo večni, neskončni, močni, radoživi, sproščeni, v nenaporu, brez misli, pričakovanj, hotenj, želja. Vse to nam pomaga, da delujemo, tako kot je res, prav, dobro za nas, za druge, če nas zaprosijo za pomoč in si jo tudi zaslužijo. Bistvo pa je v tem, da ljubeče delujemo v srcu, iz srca, skozi srce.

Vse je v nas, v našem srcu in duši, v našem jedru vsega, kar je pomembno za življenje. Vse je v nas, v našem jedru vsega pomembnega za naše delovanje, skratka življenje. Vse je v nas, v našem jedru modrosti, ki so modre odločitve in posledično modre investicije. Vse je v nas, v našem srcu, svetlobni elektrarni, kjer lahko uničimo vse negativno, kar nam je pridelal um, naš največji sovražnik, uničevalec, ubijalec.

Vse je v nas, v našem jedru večnosti, razumevanja, modrosti, zavedanja, celo igrivosti, radosti, hvaležnosti iz srca. Vse je v nas, v našem centru pravičnosti, dobrote, resnice, vsega, kar nas samo pelje naprej, samo naprej, po poti v svoje srce, vase, zase, za vse!

Srce je vse, kar potrebujemo, je naša moč, po-moč, jedro vseh odgovorov, ki jih potrebujemo, da živimo optimalno, da delujemo v skladu z univerzalno naravno resnico, dobrim, pravico.

To je vse, kar potrebujemo, da smo zdravi, polni radosti, iskrenosti, v zaupanju, predanosti in hvaležnosti iz srca.

Zavedanje je pot, pot samo naprej, vase, do sebe, v svoje srce. To je vse bogastvo, ki ga potrebujemo, vse, kar je za nas pomembno in nič drugega. To je vsa univerzalna naravna resnica dobro, pravica.

Idealno je, da se podamo na to pot, pot življenja in ne pot smrti, ki jo kroji um, naš največji sovražnik. Um je del nas, naš temni jaz, ki nas zasužnjuje, uničuje, mori. Um je naš največji sovražnik, ki želi naš propad, smrt, skratka, uničenje.

Um nas stalno nadzoruje, nas blokira, nam postavlja čustvene pasti, v katere se ujamemo. Prepričuje nas, da smo v redu, v najboljšem stanju, kar je mogoče za nas, nas podpihuje, da delujemo v napačno smer, v napačna, neustrezna, uničujoča dejanja za nas.

Je stalno na preži, čaka na naš trenutek nepazljivosti, padca v nezavedanju in nas napade, nastavi zanko, v katero se ujamemo in smo v problemu, ter tako vsak dan, vse življenje.

Ko smo v srcu, se nam kaj takega ne more zgoditi: takrat lahko hitro prepoznamo delovanje uma, njegove nečednosti in ga ustavimo, odrežemo vse, s čimer nas skuša potlačiti, podrediti, uničiti. Samo z delovanjem v srcu ga lahko ustavimo, podredimo in nato pazimo nanj, da nas znova ne izzove s svojimi nečednostmi.

Samo tako lahko delujemo v zavedanju, v srcu, ob nadzoru nad njim, stalno, večno. To je vse, kar potrebujemo, samo delovanje v srcu, v neskončni hvaležnosti iz srca, predanosti, iskrenosti, zaupanju vase in v višjo inteligenco.

To je vsa skrivnost in veličastje zavedanja ter razumevanja, poti vase, zase, za vse!

Srečno, Osho!

Po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice