Članek
Modrosti celega sveta
Objavljeno Jun 26, 2022

Trenutno so natisnjeni štirje Učbeniki za tretje tisočletje (UZTT), ki so bili napisani skozi kanal Barbare Šmon.

Prvi učbenik »Modrosti celega sveta« je podlaga vsem ostalim in obravnava temeljne vzroke za našo nesvobodo oz. zasužnjenost v nevidne okove (bog, strah, družina, šolstvo, …). Obenem ponuja iztočnice, kako se lahko tega osvobodimo (ljubezen, hvaležnost, spoštovanje, zavedanje), da se lahko končno podamo na pot k sebi. 

Tako kot se hiša začne graditi pri samih temeljih, tako se v tem uvodnem učbeniku soočamo z dejstvi, od kod pravzaprav naša zavedenost in zastrupljenost jedra prav vsake naše celice. 

Duša–človek po eni strani celo življenje išče mir, svobodno in enostavno življenje, po drugi strani pa ga zavaja sistem, saj mu ponuja cono udobja in mu servira »prijetne laži«. Sistem vere, šolstva, politike, zdravstva, …, spretno manipulira ljudi z  vzbujanjem strahov ter namernim zatiranjem posameznikov v svobodnem izražanju samih sebe. Ljudje se bojijo biti tisto, kar v resnici so, prevzemajo vloge lažnih igralcev, bežijo od samih sebe, vzpodbujanje tekmovalnosti in pomembnosti pa jih ves čas silita postati »nekdo« (drug). 

Človek mora dati sebi nazaj lastno vrednost, se začeti iskreno spoštovati in sprejemati, da bi lahko nato spoštoval tudi druge. Najdragocenejši vzgib, ki osvobaja človeško dušo in telo, je srčna hvaležnost, ki vzbuja zavedanje in ljubezen. Brezpogojna ljubezen je tisto zdravo seme, ki temeljito razkužuje in bo počistilo vso trpljenje, nasilje, izkoriščanje, vojne, aroganco in pohlep na celotni zemeljski obli.

*Z UZTT osvajamo pot do sebe in svojega poslanstva. Ko premagamo sebe, smo največji zmagovalci v svojem življenju! Ko živimo sebe in zavestno dvigujemo zavedanje, krepimo tudi psihofizično zdravje.

Za zanesljiv dvig zavedanja je idealno uporabiti najmočnejše orodje, s katerim si olajšamo spreminjanje samih sebe - in to so Učbeniki za tretje tisočletje.

Trenutno obstajajo štirje UZTT, ki so bile izdani po naslednjem vrstnem redu: Modrosti celega sveta, Kako zavestno živeti sedanji trenutek, Človek - energija in Človeštvo na poti k zavedanju. V pripravi so naslednji UZTT: Pogovori z vodniki, Življenje je pot, Osvobajanje človeštva in Razsvetlitev človeštva.

Mnogi naučeni ljudje jih spričo njihove navidezne enostavnosti sprva podcenijo in kasneje ugotovijo, da so bili v zmoti, saj je tukaj pomembno razumevanje, kar je nekaj povsem drugega. Napisani so bili z višjim namenom in so razumljivi za najširši krog ljudi. Način branja v smislu klasične knjige tu ne pride najbolj v poštev, temveč je bolje usvajati posamezna poglavja. UZTT vzemite kot delovno gradivo, kjer lahko vam pomembne dele podčrtujete, obkrožujete ipd. Ko raste vaše zavedanje, odpade marsikatero vprašanje in tudi ponovno branje posameznega poglavja vam vsakič odstira nove pomene.

Knjige imajo pozitiven naboj, zato imejte kakšno vedno s sabo. Denite si jo na prsi, ko ste v stresu, ali ko meditirate. Podstavite si kakšno pod vzglavje oz. mesto, kjer spite in dopustite, da se dogaja.

**Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z brezpogojnimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja

>> Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice