Članek
Zastrupljena norija nezavednega uma
Objavljeno Sep 30, 2022

Vse je v srcu, v zavedanju in razumevanju.

Vse je v nas, v našem jedru modrosti, res-nice, prav-ice, dobrega. Vse je v nas, v našem srčnem jedru, kjer je doma vse, kar potrebujemo, kar nas vodi v pravo smer, v prav-e, modre odločitve, ki pomenijo tudi modre investicije.

 

To je jedro vsega, kar je dobro za nas, za vse, za vse človeštvo: to je jedro raz-uma, dobro-te, prav-ičnosti za nas in vse. To je jedro pomembnih informacij, ki nas bogate, da delujemo edino prav, res, dobro, da govorimo univerzalno naravno resnico, ki jo prejmemo preko našega kanala, ko smo povezani z višjo inteligenco.

 

To je naše jedro modrosti, veličina zavedanja in razumevanja, jedro vsega, kar je dobro, res-nično, prav-ično za nas, za vse. Bodimo srce, bodimo pot vanj, bodimo razum, ravnodušnost, bodimo zavedanje, samo pot vase, zase, za vse!

 

Naša pot je pot, ki ločuje, reže naše negativne emocije, ki so sad nezavednega uma, našega največjega sovražnika. To so emocije, ki mažejo naše srce in dušo, ki nam motijo našo naravno frekvenco, ki nas povezuje z višjo inteligenco, ki vzpostavljajo filtre do našega nezavednega uma, kar nam onemogoča, da vidimo realno sliko sebe, drugih, vsega.

 

Te emocije so predvsem sovraštvo, ljubosumje, neiskrenost, nehvaležnost, sojenje, jeza, zamera, krivda, skratka tista čustva, ki nam zameglijo pogled, da delujemo proti sebi, proti svoji duši in vsem drugim. Ta čustva nam onemogočajo, da vstopimo v srce, da delujemo optimalno, brez pogojev, misli, želja, hotenj, sojenj, navezanosti, lastninjenja, prepričanj, pričakovanj.

 

Blokirajo nas, da ne gremo na pot neznanega, na pot v novo iskanje, brez pričakovanj, naučenosti, vzgoje in drugih kovčkov uma. Ti nam onemogočajo odstranitev vseh okov, železne srajce navad, naučenosti, vzgoje in najrazličnejših drugih, tujih informacij, ki jih prevzamemo za svoje, nepreverjeno, enoznačno, enopomensko, enoplastno.

 

Vse te emocije, tuje informacije, ki niso preučene, preizkušene in preživete z naše strani, so ne-res-nica, sama laž, manipulacija. So rezultat delovanja nezavednega uma, ki nas bombardira vsak trenutek z ne-um-nost-mi, nasilnimi lažmi, konstrukti, ki delujejo res-nično, dobro, prav-ično, a so naši poglavitni motilci, da ne gremo v srce, da ne delujemo iz srca, za srce, za nas.

 

Delovanje nezavednega uma je večplastno, saj deluje na več nivojih, da nas lažje pretenta, preizkuša, moti, uničuje. Nalaga nam lažna čustva, ki niso naša, nam nalaga težke, boleče informacije, ki so neresnične. Obremenjuje nas z bolečimi čustvi, ki nas zasvojijo, da smo paralizirani, da nismo več mi, tisti, ki smo se rodili s poslanstvom, z namero delovanja kot glasniki zavedanja.

 

Nezavedni um nas zablokira z naloženimi, negativnimi čustvi: v telesu se vzpostavijo blokade, ki onemogočajo, blokirajo našo pretočnost, kar posledično povzroča bolezni in druge fizične ter psihične težave. Nezavedni um nas tudi lahko v trenutku ugonobi, nas ubije, uniči. Še posebno je poguben strah, ki nas lahko izredno blokira, onemogoči, omami, zastrupi. Nas lahko popolnoma zablokira, da lahko razpademo na telo in dušo: duša odide v drugo dimenzijo, telo pa propade, vsaj njegova fizična pojavnost.

 

Negativna čustva si lahko tudi naložimo od drugih ljudi, ko si dovolimo to storiti ob pomoči našega uma, ki nas še bolj dotolče, poniža, podredi. Takrat še bolj triumfira, še bolj uživa na svojem uničevalskem pohodu, morilskem prestolu. Ko smo v umu, nas tudi um stalno prepričuje, da smo v srcu, vendar samo životarimo v njegovi bedi, bolečini, bolezni, zaslepljeni od njegove pozlačene teme. Nezavedni nam onemogoča jasen, čist, pretočen pogled, informacijo za dejansko stanje, kar prekriva s svojimi strupenimi, bleščečimi in dragocenimi (v materialnem smislu) pregrinjali.

 

Tako nas zaslepi, da v nemoči zastrupljene norije uma uničujemo sebe vedno bolj in bolj, vedno bolj propadamo, zbolimo, um-re-mo! Nezavedni um nas ubija počasi, tiho, nevidno, neprestano: zaslepljuje nas, da ne vidimo vzrokov našega bednega, bolnega stanja in nas tudi opog-um-lja, da se osredotočimo samo na posledice, ne pa na vzroke našega neuglednega stanja. Podžiga nas, da zaupamo belim haljam in goltamo farmacevtske pripravke, ki praviloma zdravijo (ali pa ne) le posledice delovanja nezavednega uma.

 

S tem svojim neokusnim in uničujočim delovanjem nas samo še bolj odvaja od našega bistva življenja in delovanja, od srca, raz-uma, duše.

 

Ne zavedamo pa se tudi pomembnega dejstva, da so vzroki bolezni različni – fizični, psihični, karmični, kar tudi dokaj otežkoča njihovo zdravljenje. Fizične vzroke je najlažje zdraviti, težje je zdraviti duševne in karmične.

 

Bolezni imajo vzroke v posledicah delovanja nezavednega uma, kar lahko nadvse učinkovito raziskujejo, iščejo, najdejo, razložijo, seveda tudi odstranijo naravno rojeni zdravilci, glasniki zavedanja. Prepustiti, zaupati je potrebno njim, iti na pot zavedanja in razumevanja, na pot do sebe ter v sebe, na pot iskanja univerzalne in edine res-nice, prav-ice, dobrega.

 

Glasniki zavedanja lahko vodijo posameznika po tej poti, ki vodi tudi v očiščenje vsega balasta uma, ki je povzročil vzrok bolezni in ga z različnimi orodji zavedanja, tudi učinkovito odstrani.

 

Ta orodja, ki so v pomoč vsemu človeštvu, so: Učbeniki za tretje tisočletje (UZTT); posredovanje univerzalne svetlobe, ki išče vzroke problemov in jih tudi odpravlja, vzpostavlja samozdravljenje; vaja – kako priti v srce; stavki osvoboditve negativnih čustev, dejanj, dogodkov; ritual za odpustitev sebi in drugim; izkričanje negativnih čustev; delovanjem na sebi z ogledalom – s katerim si vzpostavljamo ljubeč odnos do sebe, se preizprašujemo o obstoju vseh negativnosti v nas, raziskujemo globine podzavesti, kar kasneje tudi čistimo z vsemi temi pomagali.

 

Sodelovanje glasnika zavedanja je učinkovito le, če smo neskončno predani, če zaupamo sebi, njim in višji inteligenci, če smo brezmejno iskreni ter hvaležni iz srca. To so temelji zavedanja in razumevanja, temelji naše rasti, razvoja, obstoja, razcveta, življenja a ne životarjenja. Zavedanje in razumevanje je naša rešitev, edina možna pot vase, v svoje srce, zase.

 

Zavedanje je univerzalni ključ, ki je neskončen, brezmejen, veličasten, - neskončno osvobajajoč in premagujoč - le sebe, svojega večnega, največjega sovražnika! Pojdimo na to pot, pot zavedanja in razumevanja, doživeli - prejeli bomo vse blagoslove tega sveta!

 

Bodimo pot, bodimo srce, bodimo zavedanje in razumevanje! Podajmo se na to pot, pot v neznano, novo, v svoje srce, jedro modrosti, radosti, sproščenosti, dobro-te, res-nice, prav-ice.

 

Bili smo nič v nezavedanju uma, bodimo vse v srcu, našem jedru modrosti, v življenju srca, ne v životarjenju uma!

 

>> Iz: Priročnik za praktično razumevanje zavedanja (v pripravi); po poglavju: Zastrupljena norija nezavednega uma;

 

po nareku višje inteligence zapisala Zvezdana Koželj, glasnica zavedanja, zdravilka notranjih in zunanjih bivalnih prostorov, intuitivna poznavalka energetsko pretočnih frekvenc in gradenj

 

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.
Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede.
Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so DUŠEVNO in TELESNO POMIRILO ter PROSTORSKO ZDRAVILO. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe.
Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da si pomaga in se premaga ter s sodelovanjem z brezpogojnimi rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja
> Več informacij: spletna stran, FB in IG profil Učbeniki za tretje tisočletje, e-naslov: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, telefon: 041 435 785 (Bogdan), FB skupina: Modrosti univerzalne naravne resnice