Članek
Živeti v zavedanju, brez navezanosti na kogarkoli
Objavljeno Oct 08, 2022

Navezanost je najbolj prikrit nezavedni vzorec, ki ga prenašamo na druge, ko z njimi ravnamo, kot da so naša lastnina. Navezanost je nekaj, kar ljudje zaradi nezavedanja opredeljujejo kot večno in globoko ljubezen, čeprav nikakor ne gre za ljubezen. Ljudje zamenjujejo navezanost za ljubezen.
 
Zaupajte vase in v vse, kar počnete. Spoštujte sebe in druge, da se bo ozavestilo čim več ljudi na Zemlji. Življenje, ki ga trenutno živite, vam je dano, da ga ozavestite in iz njega (ali iz preteklih življenj) očistite vse razdiralno, boleče in ranjeno – nasploh vse, kar vas oddaljuje od univerzalne naravne resnice in pravice, ki sta prisotni v srcu. S tem sami sebi dovolite biti svobodni, v neskončnem zavedanju: odprete si pot k večnosti duše in telesa.
 
>> Iz knjige: Človeštvo na poti k zavedanju; po poglavju: Živeti v zavedanju, brez navezanosti na kogarkoli
 
*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.
 
Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede.
 
Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so DUŠEVNO in TELESNO POMIRILO ter PROSTORSKO ZDRAVILO. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Smisel življenja je namreč biti v zavedanju in živeti sebe.
 
Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da si pomaga in se premaga ter s sodelovanjem z brezpogojnimi rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja
 
> Več informacij: spletna stran, FB in IG profil Učbeniki za tretje tisočletje, e-naslov: ucbeniki.za.tretje.tisocletje [afna] gmail [pika] com, telefon: 041 435 785 (Bogdan), FB skupina: Modrosti univerzalne naravne resnice