Članek
Federal Reserve nima več dovoljenja za delovanje
Objavljeno Jun 10, 2021

Tole je prevod 4-minutnega United Network News posebnega poročila z dne 9. junija 2021:

“Danes je zgodovinski dan za človeštvo. Ustanovi Federal Reserve, ki je delovala kot nadzornik valut vsega sveta, je bila uradno odvzeto dovoljenje za delovanje, vse države in banke na svetu pa so bile obveščene, da imajo danes, 9. junija 2021, od 13. ure po vzhodnem standardnem času 72 ur časa, da vzpostavijo sodelovanje z Globalim Repozitorijem, ki je dalo ustanovi Federal Reserve dovoljenje za delovanje in jih je uporabljal izključno kot vmesni člen med glavnimi računi ter računi držav in bank. Federal Reserve ne bo več delovala kot banka, saj mu je odvzeta licenca, ki mu je doslej omogočala hranjenje valut.

Njihova zadnja prevara je bila, da so banke prepričali, naj jim predajo svojo likvidnost v obliki Repo posojila, ki naj bi se izplačalo po obrestni meri 25 proti ena že naslednji dan, torej v torek. Ker pa Federal Reserve ni več banka, je šlo za goljufijo. Posledično so bili zamrznjeni celo osebni računi članov Federal Reserve, kar jim je onemogočilo kakršen koli dostop do bančnega sistema. Danes so poskušali registrirati nove obveznice, ki so bile takoj zavrnjene, in danes ob 13. uri po vzhodnem standardnem času jim je bilo odvzeto vsakršno pooblastilo ali moč za premikanje denarja znotraj svetovnega finančnega sistema.

Vse države in banke na svetu lahko zdaj poslujejo neposredno z Gobalnim Repozitorijem, ne da bi uporabljali FED kot posrednika. Pričakuje se, da bodo vlade in vojske po svetu v bližnji prihodnosti stopile v stik z začasno vodjo države in varuhinjo svetovnih sredstev Kimberly Ann Goguen ter se odločile, kako bodo ravnale naprej. Skoraj 500 milijard dolarjev, ki so jih banke izročile ustanovi Federal Reserve, je bilo zaseženih in vrnjenih na izvenknjižne račune Globalnega Repozitorija. Nova dokumentacija za sodelovanje z Globalnim Repozitorijem bo v naslednjih 72 urah posredovana vsem bankam in državam na svetu.

Odvetniki globoke države mrzlično pregledujejo pogodbe, ki jih ima Globalni Repozitorij, prej znan kot neznana država, da bi ugotovili, ali ima gospa Goguen zakonito pooblastilo za ustanovitev nove centralne bančne strukture, ki bo nadomestila Federal Reserve. Trenutno ugotavljajo, da ga dejansko ima. Gospa Goguen ima najvišjo stopnjo preverjanja na planetu ter deli pogodbe in informacije, ki so bile prej skrite celo za najvišje ravni vojske in vlade. Vendar so dejansko zavezujoče.

Veliko strogo zaupnih informacij, ki so bile razkrite v zadnjih dveh tednih, je popolnoma spremenilo delovanje prejšnjih načrtov, ki so bili vzpostavljeni na podlagi zastarelih obveščevalnih podatkov in lažnih informacij iz tehnologije ogledala. To vključuje tudi lažno pandemijo COVID. United Network News se je danes pogovarjal z začasnim vodjo države, ki je dejala, da ne more govoriti o celotnem obsegu sprememb, ker je veliko zadev še vedno v izvajanju.

Po mojem razumevanju to vključuje nekatere spremembe z razglasitvijo Združenih narodov za suvereno enoto. To lahko spremeni veliko stvari, saj Svetovna zdravstvena organizacija spada pod isto ustanovno listino. Vse te listine pa je izdala Federal Reserve. Spremljajte nadaljne novice in posebna poročila. Naslednjih nekaj dni bo zelo razburljivih.”

Izvorno poročilo si lahko ogledate tukaj > https://www.unitednetwork.news/content/detail/60c18ea1dfaf9000192691be/Live@5-Special-Report-with-Steffen-Rowe-6-09-2021