Članek
UNN poročilo - 10. junij 2021
Objavljeno Jun 11, 2021

Tole je prevod prepisa 11-minutnega United News Network video poročila z dne 10. junija 2021 (prevod pripravil Valentin Rozman):

”Daily Mail poroča, da je znanstvenik, ki je financiral laboratorij v Wuhanu in je bil zadolžen za Lancetovo preiskavo o izvoru Covida, domnevno "ustrahoval" strokovnjake, da bi izključili teorijo o uhajanju iz laboratorija. Dr. Peter Daszak je prepričal 26 drugih znanstvenikov, da so podpisali pismo, ki ga je napisal za medicinsko revijo The Lancet. Trdil je, da je virus zagotovo nastal po naravni poti in da bi drugačno mnenje ustvarilo "strahove, govorice in predsodke".

Dr. Daszak vodi organizacijo EcoHealth Alliance s sedežem v New Yorku, ki je na Inštitutu za virologijo v Wuhanu nakazala več sto tisoč dolarjev - tesno je sodelovala s tako imenovano "netopirko" Shi Zhengli, ki je v laboratoriju raziskovala in spreminjala viruse corona za izvajanje raziskav "izboljšanja delovanja", za katere je kitajska vlada dejala, da bi jih lahko uporabili kot biološko orožje.

Elektronska pošta, ki je bila objavljena prek zakona o svobodi obveščanja, razkriva, da je doktor Daszak poskrbel, da v pismu za Lancet ni bilo nobene povezave z EcoHealthom, in celo razmišljal, da bi v njem izpustil svoje ime. Pismo se je izkazalo za tako vplivno, da je za več kot eno leto praktično končalo razpravo o izvoru Covida. Ob tem bi vas radi spomnili tudi na to, da je bila to ista medicinska revija, ki je objavila članek o hidroksiklorokvinu, v katerem je pisalo: ”Nismo našli dokazov o koristi hidroksiklorokina ali klorokina, kadar se uporabljata samostojno ali z makrolidom”.

Prejšnji dokazi so izhajali iz majhnih anekdotičnih študij ali neprepričljivih majhnih randomiziranih študij maja 2020, ki so izoblikovale protokole in politike, ki so oblikovale pandemični genocid, ki je nato sledil. Ta članek je bil medtem umaknjen zaradi ponarejenih informacij, ki niso bile strokovno pregledane.

Medtem so tako imenovani medicinski strokovnjaki praktično zavrnili strokovno pregledane študije, ki so pokazale, da je bila zgodnja uporaba HCQ kot "domačega zdravljenja" skoraj 100-odstotno učinkovita pri uničevanju patogena, ki je povzročil COVID-19, ter preprečevanju hospitalizacije in smrti. Holistična skupnost je doživela napad, saj je prodaja varnega zdravljenja po sistemu Bemer, ki se je kot medicinski pripomoček 4. stopnje v ZDA prodajal več kot deset let, tam nenadoma postala nezakonita.

Morda bo nekaterim težko verjeti, vendar Bemer deluje z elektromagnetnim poljem, ki obnavlja mikrovaskularno cirkulacijo, in če bi bil takšen izdelek na voljo, bi ga lahko uporabili za preprečevanje in razbijanje krvnih strdkov, ki so od takrat postali problem pri cepivih in so po podatkih Ruskega ministrstva za zdravje tudi problem pri samem COVID-19. Ali je možno, da so se organizacije za obvladovanje bolezni v celoti zavedale težav s strjevanjem krvi, ki se bodo pojavile, in so preventivno umaknile izdelke, ki bi upočasnili ali preprečili smrtne žrtve, ki jih je napovedovala njihova izdelana pandemija?

V zgodnjih fazah pandemije so se pojavila poročila, da so bile gobe Čaga učinkovito domače zdravilo proti COVID-19. United Network je opravil intervju z lastnikom podjetja za proizvodnjo kave na osnovi gob, ki je v svojo kavo dodajalo gobe Čaga. Kava je imela več koristi za zdravje in ni imela škodljivih stranskih učinkov. Lastniku so brez opozorila zaprli njegove spletne strani in potem se je nenadoma znašel v pravni bitki. Obvestilo njegovim strankam, da je podjetje začasno zaprto zaradi preiskave izdelka, je skoraj uničilo njegovo podjetje, ki ga je gradil deset let.

In morda je zgolj naključje, da so kanadskega milijarderja Barryja Shermana in njegovo ženo, ki sta imela v lasti podjetje Apotex za proizvodnjo generičnih zdravil, ki je proizvajalo hidroksiklorokin, našli umorjenega leta 2017, približno v istem času, ko so nastale pandemične obveznice za COVID-19.

Septembra 2020 so v Belo hišo pripeljali kitajskega zdravnika z medicinsko napravo z imenom Quantum Bio-Feedback, s katero je diagnosticiral in odstranil patogen COVID-19 pri več kot 47.000 pripadnikih kitajske elite.Naprava je dokaze zabeležila v svoji podatkovni bazi, dokaz pa je bil predstavljen predsedniku Trumpu kot rešitev situacije s COVID-19. Poleg tega je Globalni Repozitorij ponudil povečanje proizvodnje in plačilo nakupa skoraj 100 tisoč teh naprav, ki naj bi jih podarili 14 tisoč centrom za zdravljenje COVID-19, ustanovljenim po vsej državi.

Vendar za to verjetno še niste slišali, ker dogovor, ki davkoplačevalcev ne bi stal nič in bi skoraj čez noč končal COVID-19 prevaro, NE bi pomagal uveljaviti "Gates-Faucijeve agende za zmanjšanje števila prebivalcev," ki naj bi med drugim prinesla približno 6 milijard dolarjev Gatesovi fundaciji, kajti ta denar se je uporabil za podkupovanje voditeljev po vsem svetu da bi izsilil obveznost cepljenja. Če še vedno verjamete, da se vlada in nevladne zdravstvene organizacije niso zarotile proti vam, da bi zmanjšale število prebivalcev, potem si oglejmo trenutno stanje.

Študija biološke porazdelitve, ki jo je nedavno pregledala skupina mednarodnih imunologov, je pokazala, da je popolnoma potrjeno, da cepiva z mRNA prenašajo beljakovino Spike neposredno v krvni obtok in so neposredni vzrok za krvne strdke, o katerih se poroča v sistem poročanja o neželenih dogodkih pri cepivih (VAERS), ki je v prepričljivi študiji, ki jo je leta 2005 izvedel Harvard in plačal CDC, pokazal, da je zbral le približno 1 % dejanskih neželenih dogodkov.

To pomeni, da je število zabeleženih neželenih učinkov, ki jih je povzročilo cepivo proti COVID-19, potencialno 99-krat večje, kot se poroča. V istem sistemu obstajajo prepričljivi dokazi, da je bilo več kot 150 tisoč neželenih dogodkov, vključno s smrtnimi primeri, odstranjenih iz sistema VAERS, kar se zdi očitno prikrivanje. Kljub tem zelo javnim in očitnim težavam se zdi, da se propagandna kampanja o cepivih ne upočasnjuje. Dejstvo, da Rdeči križ ne sprejema donacij plazme od cepljenih darovalcev, zlasti zato, ker uničuje protitelesa iz donacij plazme od ljudi, ki so že ozdraveli od COVID-19, je zelo prepričljiv dokaz, da je domnevno cepivo v resnici anticepivo, ali morda natančneje, cepivo proti človeški vitalnosti.

Medtem je bila Federal Reserve izločena kot globalni posrednik denarnih rezerv, zato ne more odkupiti COVID-19 obveznic, niti ničesar drugega, kar je povezano z denarjem, ker ni več banka. To pomeni, da so vse vlade in banke na svetu, ki nujno potrebujejo likvidnost samo za svoje delovanje, skupaj z vsemi organizacijami, ki želijo zaslužiti obljubljenih 114 milijard dolarjev iz odkupa pandemičnih obveznic, v položaju, ko podjetje, na katerega so računali, da bo zagotovilo denar, ni več delujoče in ni sposobno zagotoviti niti centa krvavega denarja, ki jim je bil obljubljen. Združeni narodi, Mednarodni denarni sklad in Svetovna banka so prav tako izločeni kot posojilodajalci, pri čemer so Združenim narodom odvzeli status suverena, kar jim preprečuje, da bi imeli stalno vojsko ali kakršno koli pooblastilo za izterjavo dolgov, saj jim države sveta ničesar več ne dolgujejo.

Resnično upamo, da bo ta razvoj dogodkov globoko državo močno stisnil in jo prisilil, da prizna resničnega vodjo svetovnega finančnega sistema ter spremeni svojo usmeritev tako, da bo delovala v najboljšem interesu človeštva. Obupana globoka država, ki ne vidi več izhoda, je objavila, da je inflacija v primerjavi s stanjem pred enim letom poskočila le za 5 odstotkov. To bi bil presenetljiv razvoj dogodkov, če upoštevamo, koliko podjetij se je zaprlo, da ljudje NE trošijo denarja in da vlada plačuje kmetom, da uničujejo pridelke.

Dejstvo je, da je likvidnost padla s 15 milijard dolarjev na zgolj 2 milijarde dolarjev in da so bile banke pred nekaj dnevi prisiljene prenesti gotovino na Federal Reserve v zameno za ničvredne zadolžnice. In če primerjamo trenutne razmere s propadom finančnih in proizvodnih trgov v letih 2009 in 2010, ko je inflacija padla na negativna 2 odstotka, se moramo vprašati: "Kdo izvaja matematične izračune?". Morda bi globoki državi pomagal osnovni tečaj makroekonomije, da bi razumela, zakaj to ni zdravorazumsko.

Priča smo torej dramatični smrti poraženega zmaja in sedaj moramo le še paziti, da med obupovanjem njegov mahajoči rep ne bo nikogar ubil. Moje ime je Steffen Rowe. To so novice in tako je v resnici."

Povezava do izvornega videa (ogled je možen z mesečno naročino 4€):

https://www.unitednetwork.news/content/detail/60c2f4a438d4f00011c870e0/Live-At-5-With-Steffen-Rowe-06102021