UNN poročilo - 10. junij 2021

Objavil/a Valentin Rozman, dne 2021-06-11 ob 09:57:56

Tole je prevod prepisa 11-minutnega United News Network video poročila z dne 10. junija 2021 (prevod pripravil Valentin Rozman):

”Daily Mail poroča, da je znanstvenik, ki je financiral laboratorij v Wuhanu in je bil zadolžen za Lancetovo preiskavo o izvoru Covida, domnevno "ustrahoval" strokovnjake, da bi izključili teorijo o uhajanju iz laboratorija. Dr. Peter Daszak je prepričal 26 drugih znanstvenikov, da so podpisali pismo, ki ga je napisal za medicinsko revijo The Lancet. Trdil je, da je virus zagotovo nastal po naravni poti in da bi drugačno mnenje ustvarilo "strahove, govorice in predsodke".

Dr. Daszak vodi organizacijo EcoHealth Alliance s sedežem v New Yorku, ki je na Inštitutu za virologijo v Wuhanu nakazala več sto tisoč dolarjev - tesno je sodelovala s tako imenovano "netopirko" Shi Zhengli, ki je v laboratoriju raziskovala in spreminjala viruse corona za izvajanje raziskav "izboljšanja delovanja", za katere je kitajska vlada dejala, da bi jih lahko uporabili kot biološko orožje.

Elektronska pošta, ki je bila objavljena prek zakona o svobodi obveščanja, razkriva, da je doktor Daszak poskrbel, da v pismu za Lancet ni bilo nobene povezave z EcoHealthom, in celo razmišljal, da bi v njem izpustil svoje ime. Pismo se je izkazalo za tako vplivno, da je za več kot eno leto praktično končalo razpravo o izvoru Covida. Ob tem bi vas radi spomnili tudi na to, da je bila to ista medicinska revija, ki je objavila članek o hidroksiklorokvinu, v katerem je pisalo: ”Nismo našli dokazov o koristi hidroksiklorokina ali klorokina, kadar se uporabljata samostojno ali z makrolidom”.

Prejšnji dokazi so izhajali iz majhnih anekdotičnih študij ali neprepričljivih majhnih randomiziranih študij maja 2020, ki so izoblikovale protokole in politike, ki so oblikovale pandemični genocid, ki je nato sledil. Ta članek je bil medtem umaknjen zaradi ponarejenih informacij, ki niso bile strokovno pregledane.

Medtem so tako imenovani medicinski strokovnjaki praktično zavrnili strokovno pregledane študije, ki so pokazale, da je bila zgodnja uporaba HCQ kot "domačega zdravljenja" skoraj 100-odstotno učinkovita pri uničevanju patogena, ki je povzročil COVID-19, ter preprečevanju hospitalizacije in smrti. Holistična skupnost je doživela napad, saj je prodaja varnega zdravljenja po sistemu Bemer, ki se je kot medicinski pripomoček 4. stopnje v ZDA prodajal več kot deset let, tam nenadoma postala nezakonita.

Morda bo nekaterim težko verjeti, vendar Bemer deluje z elektromagnetnim poljem, ki obnavlja mikrovaskularno cirkulacijo, in če bi bil takšen izdelek na voljo, bi ga lahko uporabili za preprečevanje in razbijanje krvnih strdkov, ki so od takrat postali problem pri cepivih in so po podatkih Ruskega ministrstva za zdravje tudi problem pri samem COVID-19. Ali je možno, da so se organizacije za obvladovanje bolezni v celoti zavedale težav s strjevanjem krvi, ki se bodo pojavile, in so preventivno umaknile izdelke, ki bi upočasnili ali preprečili smrtne žrtve, ki jih je napovedovala njihova izdelana pandemija?

V zgodnjih fazah pandemije so se pojavila poročila, da so bile gobe Čaga učinkovito domače zdravilo proti COVID-19. United Network je opravil intervju z lastnikom podjetja za proizvodnjo kave na osnovi gob, ki je v svojo kavo dodajalo gobe Čaga. Kava je imela več koristi za zdravje in ni imela škodljivih stranskih učinkov. Lastniku so brez opozorila zaprli njegove spletne strani in potem se je nenadoma znašel v pravni bitki. Obvestilo njegovim strankam, da je podjetje začasno zaprto zaradi preiskave izdelka, je skoraj uničilo njegovo podjetje, ki ga je gradil deset let.

In morda je zgolj naključje, da so kanadskega milijarderja Barryja Shermana in njegovo ženo, ki sta imela v lasti podjetje Apotex za proizvodnjo generičnih zdravil, ki je proizvajalo hidroksiklorokin, našli umorjenega leta 2017, približno v istem času, ko so nastale pandemične obveznice za COVID-19.

Septembra 2020 so v Belo hišo pripeljali kitajskega zdravnika z medicinsko napravo z imenom Quantum Bio-Feedback, s katero je diagnosticiral in odstranil patogen COVID-19 pri več kot 47.000 pripadnikih kitajske elite.Naprava je dokaze zabeležila v svoji podatkovni bazi, dokaz pa je bil predstavljen predsedniku Trumpu kot rešitev situacije s COVID-19. Poleg tega je Globalni Repozitorij ponudil povečanje proizvodnje in plačilo nakupa skoraj 100 tisoč teh naprav, ki naj bi jih podarili 14 tisoč centrom za zdravljenje COVID-19, ustanovljenim po vsej državi.

Vendar za to verjetno še niste slišali, ker dogovor, ki davkoplačevalcev ne bi stal nič in bi skoraj čez noč končal COVID-19 prevaro, NE bi pomagal uveljaviti "Gates-Faucijeve agende za zmanjšanje števila prebivalcev," ki naj bi med drugim prinesla približno 6 milijard dolarjev Gatesovi fundaciji, kajti ta denar se je uporabil za podkupovanje voditeljev po vsem svetu da bi izsilil obveznost cepljenja. Če še vedno verjamete, da se vlada in nevladne zdravstvene organizacije niso zarotile proti vam, da bi zmanjšale število prebivalcev, potem si oglejmo trenutno stanje.

Študija biološke porazdelitve, ki jo je nedavno pregledala skupina mednarodnih imunologov, je pokazala, da je popolnoma potrjeno, da cepiva z mRNA prenašajo beljakovino Spike neposredno v krvni obtok in so neposredni vzrok za krvne strdke, o katerih se poroča v sistem poročanja o neželenih dogodkih pri cepivih (VAERS), ki je v prepričljivi študiji, ki jo je leta 2005 izvedel Harvard in plačal CDC, pokazal, da je zbral le približno 1 % dejanskih neželenih dogodkov.

To pomeni, da je število zabeleženih neželenih učinkov, ki jih je povzročilo cepivo proti COVID-19, potencialno 99-krat večje, kot se poroča. V istem sistemu obstajajo prepričljivi dokazi, da je bilo več kot 150 tisoč neželenih dogodkov, vključno s smrtnimi primeri, odstranjenih iz sistema VAERS, kar se zdi očitno prikrivanje. Kljub tem zelo javnim in očitnim težavam se zdi, da se propagandna kampanja o cepivih ne upočasnjuje. Dejstvo, da Rdeči križ ne sprejema donacij plazme od cepljenih darovalcev, zlasti zato, ker uničuje protitelesa iz donacij plazme od ljudi, ki so že ozdraveli od COVID-19, je zelo prepričljiv dokaz, da je domnevno cepivo v resnici anticepivo, ali morda natančneje, cepivo proti človeški vitalnosti.

Medtem je bila Federal Reserve izločena kot globalni posrednik denarnih rezerv, zato ne more odkupiti COVID-19 obveznic, niti ničesar drugega, kar je povezano z denarjem, ker ni več banka. To pomeni, da so vse vlade in banke na svetu, ki nujno potrebujejo likvidnost samo za svoje delovanje, skupaj z vsemi organizacijami, ki želijo zaslužiti obljubljenih 114 milijard dolarjev iz odkupa pandemičnih obveznic, v položaju, ko podjetje, na katerega so računali, da bo zagotovilo denar, ni več delujoče in ni sposobno zagotoviti niti centa krvavega denarja, ki jim je bil obljubljen. Združeni narodi, Mednarodni denarni sklad in Svetovna banka so prav tako izločeni kot posojilodajalci, pri čemer so Združenim narodom odvzeli status suverena, kar jim preprečuje, da bi imeli stalno vojsko ali kakršno koli pooblastilo za izterjavo dolgov, saj jim države sveta ničesar več ne dolgujejo.

Resnično upamo, da bo ta razvoj dogodkov globoko državo močno stisnil in jo prisilil, da prizna resničnega vodjo svetovnega finančnega sistema ter spremeni svojo usmeritev tako, da bo delovala v najboljšem interesu človeštva. Obupana globoka država, ki ne vidi več izhoda, je objavila, da je inflacija v primerjavi s stanjem pred enim letom poskočila le za 5 odstotkov. To bi bil presenetljiv razvoj dogodkov, če upoštevamo, koliko podjetij se je zaprlo, da ljudje NE trošijo denarja in da vlada plačuje kmetom, da uničujejo pridelke.

Dejstvo je, da je likvidnost padla s 15 milijard dolarjev na zgolj 2 milijarde dolarjev in da so bile banke pred nekaj dnevi prisiljene prenesti gotovino na Federal Reserve v zameno za ničvredne zadolžnice. In če primerjamo trenutne razmere s propadom finančnih in proizvodnih trgov v letih 2009 in 2010, ko je inflacija padla na negativna 2 odstotka, se moramo vprašati: "Kdo izvaja matematične izračune?". Morda bi globoki državi pomagal osnovni tečaj makroekonomije, da bi razumela, zakaj to ni zdravorazumsko.

Priča smo torej dramatični smrti poraženega zmaja in sedaj moramo le še paziti, da med obupovanjem njegov mahajoči rep ne bo nikogar ubil. Moje ime je Steffen Rowe. To so novice in tako je v resnici."

Povezava do izvornega videa (ogled je možen z mesečno naročino 4€):

https://www.unitednetwork.news/content/detail/60c2f4a438d4f00011c870e0/Live-At-5-With-Steffen-Rowe-06102021

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Valentin Rozman
Valentin Rozman
Objavil/a 2021-06-11 09:57:56 (Jun 11, 2021)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
United Network News poročilo 12. junija 2021
UNN poročilo - 10. junij 2021
Federal Reserve nima več dovoljenja za delovanje
Ustanovitev podravske enote Društva BELIS
Life Force tedensko poročilo 2. maj 2021
Vsiljevanje nošenja maske na pošti
Dan 83: Prva stopnja učinkovitega pisanja
Dan 178: Vstajniška politika
Dan 177: Nazaj na blog za zdrav življenjski slog
Dan 176: Služb ni več, živelo podjetništvo
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
um
(6)
dvom
(2)
EMS
(2)
rast
(2)
LIG
(2)
soba
(1)
chat
(1)
rak
(1)
UTD
(1)
obup
(1)
DIP
(1)
skrb
(1)
avto
(1)
smrt
(1)
svet
(1)
CV
(1)
sum
(1)
rit
(1)
Buda
(1)
beda
(1)
FED
(1)
stol
(1)
delo
(1)
obrt
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2022
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj