Članek
Objavljeno Jan 07, 2022
PREVAJAMO - United Network News dnevnik iz 6. januarja 2021 govori o poskusih državne tožilke New Yorka, da bi tam prepovedala prodajo ivermektina, ter o dejanski koristi tega zdravila pri odstranjevanju parazitov, kot je COVID-19. Glede tega je javno spregovoril tudi zvezdnik ameriškega nogometa Aaron Rodgers in s tem tvegal svojo profesionalno kariero. Še posebej podrobno se o tem govori v dokumentarni seriji Planet Lockdown, ki se nenehno dopolnjuje z novimi intervjuji. Odvetnik Reiner Fuellmich je zbral dovolj dokazov za začetek Nuremberg 2.0 sodnega procesa. V oddaji je tudi posnetek, v katerem lekarnar prizna nekorektnost farmacije, ter posnetek dobrodelne akcije zakonitega zbora iz Liberije. Prevod celotnega poročila bo skupaj s prevodom 2. epizode Tank & The Wizard po e-pošti danes zvečer poslan vsem naročnikom na obvestila > https://zbor.si/obvescanje
U

If I should share this intriguing secret, I've been debating. I choose to tell you about it today in this post. Visit getting over it for more.

U

Your unique perspective Uno Online on the subject matter offers fresh insights. It's evident that a lot of thought went into crafting this piece.