Članek
Objavljeno Jan 08, 2022
PREVAJAMO - 7. januarja 2022 je izšel United Network News dnevnik, ki povzema dejstvo, da smo vstopili že v tretje leto plandemije. Govori o razlogih, zakaj se je vojaški napad z biološkim ter informacijskim orožjem COVID-19 sploh začel. Vodstvo napadalcev se je pred kratkim že predalo, zato v naslednjih mesecih lahko pričakujemo umirjanje razmer ter začetek zdravljenja fizičnih in psihičnih poškodb. V oddaji se ponovi poročilo iz 15. decembra 2021 o množici srčnih napadov in smrti zaradi cepljenja pri športnikih. Nov video zaposlene iz CDC - Centrov za nadzor in preprečevanje bolezni iz ZDA pa razkrije njihova zločinska dejanja. Dnevnik vsebuje tudi reportažo o dobrodelni akciji zakonitega zbora iz Teksasa. Prevod celotnega poročila bo danes ali jutri zvečer po e-pošti poslan vsem naročnikom na obvestila > https://zbor.si/obvescanje
R

Vidim veliko koristnih informacij.

Visit basket random

U

Very a great article. I have read many articles but this is the most informative and useful one for me. slither io

giving them the freedom to craft 2048 cupcakes unique lighting experiences tailored to their specific projects or events.

U

One of the most striking aspects of paper io online gaming is its ability to bring people from diverse backgrounds together.