Članek
Ko gledam posnetke iz Gaze in ostalih krajev me ima ...
Objavljeno Aug 03, 2014

Ko gledam posnetke iz Gaze in ostalih krajev me ima , da bi pričel ustanavljat skupino, ki bi delovala skozi črno magijo. Toda vem koliko prejšnjih morilcev iz vojn sedaj enako trpi. Tudi takrat so pobijali vse povprek, sedaj pa se te duše vračajo trpeti. Toda ali je to potrebno ali nas ni toliko, da bi lahko ukinili denar in znova sprejeli sistem skupne lastnine. in tem bankstremom in demonom onemogočili vsako delovanje. Ali matere tako uživajo, ko njihovi "junaki" pobijajo otroke in so morda celo ubiti. Verjetno te mamice od užitka doživljajo orgazem, morda takšen kot ga je doživela Ana Frank, ko so jo nacisti ubili. TOREJ MATERE ŽIDINJE KAR --ČIMVEČ ORGAZMOV . Oćetje zakaj ne pobijete samo svoje otroke, če imate tako radi morilce. 

Sicer pa a se zavedate, da GAZO hočejo za sebe ti demoni nacistični Izraelski. Naša država pa boi gostila njihove nogometaše - V tem času pa verjetno bratje teh nogometašev sipljejo bombe na Gazo. Ljudje Mariborčani - viole Bojkotirajte ti dve tekmi z športniki in nacistične države., da bi pričel ustanavljat skupino, ki bi delovala skozi črno magijo. Toda vem koliko prejšnjih morilcev iz vojn sedaj enako trpi. Tudi takrat so pobijali vse povprek, sedaj pa se te duše vračajo trpeti. Toda ali je to potrebno ali nas ni toliko, da bi lahko ukinili denar in znova sprejeli sistem skupne lastnine. in tem bankstremom in demonom onemogočili vsako delovanje. Ali matere tako uživajo, ko njihovi "junaki" pobijajo otroke in so morda celo ubiti. Verjetno te mamice od užitka doživljajo orgazem, morda takšen kot ga je doživela Ana Frank, ko so jo nacisti ubili. TOREJ MATERE ŽIDINJE KAR --ČIMVEČ ORGAZMOV . Oćetje zakaj ne pobijete samo svoje otroke, če imate tako radi morilce. 
Sicer pa a se zavedate, da GAZO hočejo za sebe ti demoni nacistični Izraelski. Naša država pa boi gostila njihove nogometaše - V tem času pa verjetno bratje teh nogometašev sipljejo bombe na Gazo. Ljudje Mariborčani - viole Bojkotirajte ti dve tekmi z športniki in nacistične države.