Zdaj je čas za spremembe - ampak ne za spremembe, ki jih nikoli ne bo!

Objavil/a V Fokusu, dne 2019-11-30 ob 22:20:45

Stanje je!? Je takšno, da ni za kaj. Ne samo da ni za kaj, ampak je zanič v več ozirih. Politično na primer, tisto kar je, prav je narobe, zato ker je dobro in  se z njim hoče dobro. Paradoks! 

Nekje drugje, kjer vedo, ker vedo kaj je dobro, četudi opozicijsko in od drugih, ki niso »vaši,« sprejmejo in pohvalijo konstruktivno opozicijsko držo. Tukaj, v naši slovenski konstelaciji sil pa se še vedno gremo boja v jarkih, naši zoper vaše, na okopih, za ceno uničenja naroda in države.  Ideološki predznak pred normalnim, pred vsakdanjimi prioritetami, pred lastnimi državljani, ki se jih »naplahta« enkrat na štiri leta (v kolikor je  to res tako) ali pred vsakimi volitvami, z novo pripravljenim  »političnim« izdelkom« slabe kvalitete za instant porabo (kasneje se pokvari).

							Potem pa se ukvarjajo sami s seboj ali se glodajo (žreti se ne smejo, pazijo na ime, da jih ne bi imeli za kanibale), se obglodajo do kosti ali čisto blizu, požreti se nočejo, tudi za to, da ne bi kasneje pojedli svoje politične »izbljuvke«. In gredo naprej. Vedo ali ne, ne vem, vem pa da vedo da so prišli po nekem znanem političnem receptu znane politične kuhinje z  elitnega obrobja Ljubljane kjer že vrsto let deluje Politična akademija,  ki bi jo lahko parafrazirano imenovali »Male skrivnosti velikega mojstra politične kuhinje«, ki je značilna po izdelkih v katerih je zagotovo rdeča paprika kot začimba, seveda ob vseh drugih, ki so garancija za to,  da jed »uspe«.

							Sedaj postaja, verjetno zaradi let »Mojstra«  ta kuhinja vse slabša in ne slovi po tako »slovitih« izdelkov (beri politikov)  z dolgim rokom trajanja. To obdobje trajanja se rapidno, pospešeno krajša. Konkretno sedaj imamo,  po dobrem letu sestavljene jedi, ki bi v normalnih okoliščinah imela povsem drugačne  sestavine, jed (Vlada) bi se imenovala povsem drugače in seveda kuhar (predsednik vlade bi bil drug). Trenutna jed je v pozni fazi kisanja (skisanosti) in se čaka pa primeren čas in način,  da se jo odplakne skoti cevi in čeri politične kanalizacije. Sestavine lonca v katerega se jed  cmari se ne vzljubijo, ne ampak so antagonistične, nasprotujoče si, brez sinergičnega učinka. V takšnem primeru tudi  sami pregledniki (strankarski bossi) se niti ne približajo temu loncu in hitijo razlagati, da se  vmešavajo glavnemu kuharju v nadzor priprave jedi, da ne bodo kasneje krivi za slab okus ali neprebavljivosti jedi-beri političnih odločitev. Da je to tako,  priča tudi  vse več slabih političnih  želodcev in posledično temu slabostim bruhanja, bolezni in napovedi k drugemu oziroma odhod v politični »stalež«  ali opozicijo in vpis  v drugo politično akademijo. Nič več jim priokus pri ljudeh ne morejo  popraviti tudi  dežurni politični »popravljavci«  političnih mnenj ala Ninamedia, tudi zato  in kljub temu da se trudijo druga mnenja ustaviti,  ali če so že, da jih zminimizirajo, pa jim to vedno ne uspe  ali pa jim enostavno ne uspe, kot je bil primer politične »putanizacije« vloge SNS, ko mu je Ninamedia izmerila trikratnik v primerjavi  z meritvijo  javnega mnenja s strani Mediane. Blamaža prvorazredna, poteza k i jih  bo drago stala. Iz vsega naštetega se bo in se lahko, pravzaprav se mora ta »verein« razpustiti  jutri, čez en mesec, pol leta. Vse je odvisno od »kuharske« akademije.   Tudi vodja akademije, poleg starosti, počasne betežnosti (ko leva vrata avtomobila  zamenja za desno, volana pa nikjer), ni več toliko natančen pri izbiri sestavin. Tako da lahko rečemo da bo, nekaj drugega bo,  druga jed ali samo rahlo popravljena. Preverjanja so v teku.

Kdo pa lahko  pripravi popravljeno jed, kdo bo pripravil  novo jed  in kakšne bodo sestavine?

Po mojem ne bi smeli več ali pa nikakor ne tisti,  ki izhajajo iz do sedaj znane Akademije.

Vse jedi so se pokvarile, so postale neokusne, slabe, povzročile celotnemu narodu  raznovrstne težave, zdravstvene , politične, eksistenčne,  nevarne za življenje samo.

To je jasno in se lahko potrdi z realnimi podatki o padcu standarda in življenjske ravni prebivalstva, razen za 10 -15 %  ki so vezane na lonce- privilegije  ter da se jih slaba kuhinja ne tiče in za njih kuhajo-skrbijo  dvorni  kuharji in niso dnevno odvisni od stanja na področju politične kuhinje in vsemogočih kombinacij. Kdor spregleda mnenje o zdravju in političnem   počutju tako velikega odstotka  prebivalstva mora biti politično nor ali zrel za inštitucijo,  ki obravnava takšne in podobne norosti.  Žal sedanja konstelacija je zelo blizu tega stanja ali ravno v njem se paca.

Rešitev je in mora biti. Zato so  in so pripravljeni ljudje,  ki si niso dovolili pokvariti politične » želodce«, nekateri ki so to poskusili in se umaknili, upam, da bodo te težave odpravili in da se bodo  lahko pripravili za priključitev na vlaku sprememb , ki je na postaji in čaka na žvižg »političnega« prometnika sprememb z možnostjo ekipe, kompozicije ki bo znala voziti, zvoziti in se  vključiti v kompoziciji v kateri ne bo iztirjanj ali v  slogu zgornjega razdelka, slabih želodcev, bruhanja in drugih zdravstvenih in političnih težav iz naslova slabe priprave.

Prejšnjim (beri trenutnim) sestavljavcem jedi oziroma playerjem, po neuspešnem vodenju in seveda škodljivem po zdravju naroda vodenja Vlade in politike nasploh. Ja, pa nasvet pa  za prijavo na »patentni » zavod za nove športne discipline oziroma športe kot so: skakanje v prazen bazen; kobacanje po političnem blatu; laganje na dolge proge; pogrezanje prsta v »politično« marmelado in še in še.

Resne zadeve ki se nanašajo na nas državljane  kot so: dvig standarda lastnim državljanom, nova delovna mesta, skrb za starejše,  zavarovanje lastne države pred nekontroliranem vdoru tujerodnih ljudi brez zakonske in tudi finančne podlage ter vključevanje časovne komponente v zvezi s tem, krepitev vloge Slovenije v EU in  v svetu, kar je v zadnjem obdobju dosegla najnižjo raven in je tudi za to predmet posmeha in neupoštevanja vredna in še česa. Odidejo  naj  in naj odstopijo. Prepustijo  naj sposobnejšim in boljšim od sebe. Sestavine kot so: Šarec, Poklukar, Erjavec, Zajc, Cerar itn.. pod nujno prepovedati omembo v sestavinah(ingredients) zaradi možnih pritožb državljanov na stranske učinke  slabega vpliva na zdravje državljanov. V skrbi za državljane, ki so jih polna usta, državljani njih  pa poln želodec proti svoji volji. Zato odstop. Nemudoma!

Leto 2020, leto sprememb!

Res je. Sprememba na bolje. Vsekakor Vlade kot takšne. Takoj, če že ne prej. Takšna kakšna je  garant za nacionalno katastrofo na več področjih. Rabimo  boljšo Vlado, ki jo bodo sestavljali boljše ljudje, boljši politiki, odlični strokovnjaki in profili ki so najbolj primerna za vsako področje. To rabimo! Tudi  ljudje so, ki to zmorejo. Zdaj takoj.

V naslednjem letu  si želimo boljše zdravje na področju gospodarstva, politike zaposlovanja, skrbi za starejše, za nacionalno varnost, za bolj prepoznavno  in učinkovito zunanjo politiko in ne za posmeh ampak za državo ki ima v delovanju navzven svoj pečat in veljavo.  In, če zaključim v slogu večjega dela napisanega, želimo, da  vse to deluje  na državljane kot digestiv, pospeševalec dobrega zdravja brez kakršni koli črvičenj,  spahovanj in ostalih »zdravstvenih« težav  zaradi slabega vpliva neznosno slabe politike ki jo izvaja sedanja vlada in aparat, ki jo spremlja.

Smo na preži, v visokem štartu!

Vane K. Tegov

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
Micheal Benson
0
Jan 02, 2020
Če se pravilno predstavim, sem gospod Benson zasebni posojilodajalec, dajem najmanj 5000 EUR ali njegov ekvivalent v drugih valutah poljuben znesek posojil po 3-odstotni obrestni meri, to je finančna priložnost za vašo Vrata, hitro dobite posojilo 2020. Zunaj je toliko ljudi, ki iščejo finančne priložnosti ali pomagajo tik za vogalom in v krajih, in še vedno jih ne morejo dobiti, ampak tukaj je. Priložnosti za financiranje pred vašimi vrati in si kot taka ne morete privoščiti, da bi zamudili to priložnost. Ta storitev je narejena za ljudi, podjetja, poslovneže in ženske ter razpoložljivost želenega zneska za več informacij. Pišite nam po e-pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
Obrazec za posojilo in vrnitev WhatsApp: +61447666281.

Polno ime .................

Zasebna telefonska številka ................

Država ..................

Naslov ................

Država ...............

Leta ..............

Prijavljali ste se prej ali ne. .............

Država ..............

Potreben znesek posojila. ..................

Obdobje posojila ................

Poklic .................

Mesečni dohodek .....................

Kot potrditev teh podrobnosti vam bomo poslali naše soglasje z odplačilnim načrtom, in če sprejmete pogoje, lahko posojilo pridobite po odobritvi, odvisno od resnosti, nujnosti in zaupanja, ki ga imamo za vas.
Čakam na vaš hiter odziv.

Lep pozdrav

Micheal Benson
#1
V Fokusu
V Fokusu
Objavil/a 2019-11-30 22:20:45 (Nov 30, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Kolumna dr. Vinko Gorenak: "Pa srečno, Korl, zadnji čas je že bil!"
ARSENOVIČ, BANKOMAT PRORAČUNSKEGA DENARJA ZA LJUDI, KI GA PRETIRANO HVALIJO?
Fotoreportaža: Na Rogli danes brez potrditve prednosti domačega terena - Zmagovalca Italijan in Čehinja
Ilegalni migranti prinašajo v Slovenijo že skoraj izkoreninjene nalezljive bolezni, to je treba preprečiti!
Vane K. Tegov: Quo vadis Ljubljana, kam greš - včeraj nisi bila videti dobro!
Šokantno! Se murskosoboškemu škofu maščujejo za včerajšnjo podporo nadškofu Zoretu? Kot pravi, mu grozijo z zaporom!
Škof Štumpf odločno v bran nadškofa Zoreta
Marina v starem tržaškem pristanišču – novi projekt Kostiča?
VIDEO: Uvedba vojaškega roka za slovenske fante postaja resničnost?!
Celje: Ob 70. obletnici smrti Alme Maximiliane Karlin
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
Celje
(55)
sds
(49)
ZDA
(17)
znamka
(14)
znamke
(12)
nsi
(10)
sls
(9)
furs
(6)
kava
(6)
kpk
(5)
sdms
(4)
sto
(4)
šah
(4)
sova
(3)
rop
(3)
udba
(3)
NKBM
(3)
gdpr
(3)
2
(3)
SMC
(3)
mak
(2)
NLS
(2)
NATO
(2)
UMAR
(2)
KRIS
(2)
maj
(2)
sneg
(2)
klop
(2)
2tir
(2)
rak
(1)
Film
(1)
Dr
(1)
Gal
(1)
voda
(1)
IZUM
(1)
tisk
(1)
P
(1)
pust
(1)
heta
(1)
miza
(1)
Lent
(1)
vlom
(1)
lipa
(1)
je
(1)
ura
(1)
DZ
(1)
čaj
(1)
Vrt
(1)
Iran
(1)
SKP
(1)
vso
(1)
HES
(1)
npu
(1)
s
(1)
btc
(1)
Ptuj
(1)
igra
(1)
LMŠ
(1)
uber
(1)
pivo
(1)
hota
(1)
eu
(1)
bik
(1)
nlb
(1)
uefa
(1)
uboj
(1)
delo
(1)
DEM
(1)
SOS
(1)
scnr
(1)
mlaj
(1)
ment
(1)
mars
(1)
dru
(1)
Gozd
(1)
azil
(1)
SPIZ
(1)
ico
(1)
dan
(1)
DUTB
(1)
ozn
(1)
SAB
(1)
clje
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj