BAVCON S PODPORO MATEVŽA KRIVICA V AKCIJI ZA PREPOVED PROTESTOV PRED VRHOVNIM SODIŠČEM

Objavil/a Vili Kovačič, dne 2015-09-19 ob 20:08:13

 

BAVCON S PODPORO MATEVŽA KRIVICA ŽE V AKCIJI ZA PREPOVED PROTESTOV PRED VRHOVNIM SODIŠČEM 

 

Slovenski rablji - tožilci in sodniki sodgovorni za zločine, naj končno dobijo imena in priimke!

Ni dovolj večkratno obsoditi zverinska povojna pobijanja (kot Matevž Krivic), treba je poimensko identificirati rablje - ljudi, ki so pri tem sodelovali – četudi se to izvrši posthumno. Dokler tega ni, velja, da so rablji zaščiteni in se zločin splača. Smo edinstvena dežela zločinov brez zločincev, kot je nekoč rekel Tine Hribar. Od tedaj dalje se ni nič spremenilo. Med žrtvami zločinov so tudi Tigrovci in Prekomorski partizani ter številni drugi. Poimensko jih je nedavno navedel preminuli dr. Korošec, vendar so v javnosti povsem zamolčani, čeprav so med njimi zelo znana imena ljubljanske pravniške "inteligence".  Ustavni pravniki bi morali biti prvi, ki bi se zavzeli za javno poimensko imenovanje in obsodbo rabljev. Ne gre samo za izvensodno pobite ljudi, gre tudi za po krivem obsojene - torej s krivičnimi sodbami pobite in trpeče ljudi. Vsi najbolj znani - Nagodetov proces, proces proti Angeli Vode, Dachavski procesi, informbirojevski procesi in številni  drugi,  imajo svoje sodnike in tožilce  – dokler ti ne bodo imenovani bo vse ostalo po starem - pod površjem.  Zakaj Slovenija ni Švica, ker je pod površjem Kambodža ! Ampak Kambodža nas je že prehitela, opravila je sodne postopke in krivce obsodila ! Tipično slovensko slepomišenje z javnim spominom ob razpravah o TIGR-u in s tem ko na najbolj eminentnih lokacijah še vedno kraljujejo – strašijo rablji, žrtve z zasutimi usti pa nimajo pravico do besede,  RAZDVAJA Slovenijo.  Še zdaleč je ne razdvajajo tisti, ki na to opozarjajo !  Vendar pozor ! Kot da to še ni dovolj: somišljeniki rabljev pripravljajo nov udar.

 

Pripravlja se nov delikt – pregon kaznivega dejanja ŽALITEV SODIŠČA !

Podobno kot včasih, so tudi danes sodniki in tožilci zaščiteni, kar je samo replika nekdanjega stanja. Slišim, da naj bi Bavcon – soavtor montiranih rehabilitacij in ustvarjalec  revolucionarnega (sedaj pa edinstvenega – telepatskega, indičnega) prava, že predlagal uvedbo KAZNIVEGA DEJANJA  ŽALITVE SODIŠČA. V bistvu gre za odpravo sistemske motnje, za onemogočanje četrtkovih  popoldnevov, državljanskih protestov pred Vrhovnim sodiščem (VS), ki nekaterim tako parajo živce, da govorijo o orkestriranem zmerjanju. Vendar, nobeno “zmerjanje” – Udbomafija, Masleša odstop  in Kučana v zapor, ne more odtehtati krivic, ki so jih sposobna sproducirati naša sodišča, vključno z Masleševim VS in z njim osebno. Branje imen sodnikov, z navedbo njihovih kršitev  pred VS, imen tistih torej, ki so sistematično kršili človekove pravice, je minimum zahtev informiranja javnosti. Človeške zgodbe tudi ! Za vse sodnike, ki so ugotovljeno kršili človekove pravice, je treba končno začeti izvajati zadnji odstavek člena 8 Zakona o sodniški službi, ki sodnikom kršiteljem človekovih pravic ne podaljšuje sodniškega mandata. Vsak udeleženec obtožnega postopka, pa mora dobiti zakonsko varovano pravico vpogleda v dokazila o izobrazbi tožilcev in sodnikov, v kar spada tudi dokazilo o dejansko opravljenem Državnem pravosodnem izpitu. Mnogi od teh ljudi so po rezultatih sodeč samo pol pismeni – pravniški šušmarji, analfabeti in ignoranti !  Najbolj znani pa so vse skupaj hkrati. Uvesti je treba tudi zakonsko zaščito obtoženca s pravico do prisotnosti medijev in javnosti v sodni dvorani, kar sedaj sodniki samovoljno na veliko kršijo.  Pravico do pritožbe imaš po zakonu šele ko postaneš obsojenec. Saj ni res, pa je !

 

Gospe in gospodje, tovarišice in tovariši – to je minimum, to ni NOBENA LUSTRACIJA, to je zgolj in samo NORMALIZACIJA – pogoj, da razčistimo  preteklost, normaliziramo sedanjost in si zagotovimo boljšo prihodnost ! Namesto čudežne smo postali ČUDAŠKA dežela. Ustavimo Bavcon - Krivičevo čudaštvo, ki vodi v nov napad na demokracijo, proti vladavini prava in pravičnosti za ljudi, v imenu katerih sodijo. 

 

 

Lep pozdrav  Vili    državljan K.  

 

Pripis: Upam da s tem zapisom še nisem storil Bavconovega delikta ! 

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
4
Vili Kovačič
0
Sep 20, 2015
Ja, Bavcon je avtor revolucionarnega, danes pa indičnega prava !
#4
Resnica je nevarna
0
Sep 20, 2015
Čeprav nisem pravnik, pa danes že toliko razumem pravo, človekove pravice, da razumem ta predlog kot še eno kršitev človekovih pravic. Seveda predlagatelji vedo kaj pravi ESČP.

Nisem presenečen, saj po kuloarjih parlamenta, kjer bi morali biti branilci zakonitosti in ustave odmeva:"Naj nas nisram sprejeti neustavno odločitev!"... kršitve pa se kar vrstijo! Danes je na ustavnem sodišču še en zakon, ki bo padel zaradi kršitev človkovih pravic!

Bavcon je del problema ... zakaj rine z glavo skozi paragrafe, ustavo in človekove pravice?
#3
Vili Kovačič
2
Sep 20, 2015
Grizlly, kaj je to retardo - ali je to lastna predstavitev ?
#2
grizlly
0
Sep 20, 2015
retardo
#1
Vili Kovačič
Vili Kovačič
Objavil/a 2015-09-19 20:08:13 (Sep 19, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
KONSPIRATIVNA AKCIJA ZOPER SODNIKA RADONJIĆA
DIGITALIZACIJA SODNIH DVORAN IN KONEC MAFIJSKEGA SODSTVA !
NADZORSTVENA PRITOŽBA
O vodah potrebujemo nov kvaliteten vodotesen zakon, ne Vizjakvo rokohitrsko mašilo.
POZIV POSLANCEM D Z proti soglasju sodici Stanki Živič za VRHOVNO SODNICO
Nov državni praznik trn v peti Tigra Primorske in ZBNOV
TOMAŽ VESEL – BREZZOBI, ENOOKI PAPIRNATI TIGER RAČUNSKEGA SODIŠČA !
IMUNSKI SISTEM TOMAŽA VESELA
Pojasnilo h kazenski ovadbi in obtožnici ministra Jerneja Vrtovca
Objavljamo Obtožnico in skupinsko kazensko ovadb zoper Jerneja Vrtovca, ministra RS za infrastrukturo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
shod
(2)
ZRLI
(1)
UTD
(1)
SMC
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2023
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj