SODNI PROCES ZA UMOR dr. JANKA JAMNIKA SE NADALJUJE

Objavil/a Vili Kovačič, dne 2016-02-23 ob 18:12:11

SODNI PROCES ZA UMOR dr. JANKA JAMNIKA  SE NADALJUJE v sredo 23.marca 

ob 12:00

 

Na vrsti je pričanje s kraja dogodka 

in prikaz posnetkov nadzornih kamer !

Proces je odprt za javnost !

Novo je tudi to, da se je ugotovilo, da NPU ni posredoval kompletne analize delcev najdenih na jakni

dr. Milka Noviča,

kar je že zdavnaj zahtevala obramba !!!

 

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
73
Sponko
3
Mar 11, 2016
Tudi jaz se sprašujem o prvo prisotnem. Na primer, ali je bil deležen preiskave, preverjanja v takem obsegu kot obtoženi ???
#73
Iva P. Ž.
3
Mar 11, 2016
Priča Tine Horvat je 9. 3. ponovno pričal, saj so ga kot kaže lansko leto pozabili vprašati, v kakšnem položaju je našel Jamnika in o ranah-krvavitvah. Njegovo izjavo bi takrat lahko primerjali s podatki-izpiski preiskovalcev, ki bi vsekakor morali(!) biti v sodnem spisu. Danes ne vemo ali so izpiski s slikami takrat bili ali ne, vemo pa, da jih danes več ni!
Kdo vse je imel dostop do sodnega spisa? Horvat je povedal, da je negibni Jamnik ležal na boku in krvavel iz ušesa in glave, kri pa je tekla v jašek na asfaltu.

Na prvo vprašanje sodnice o vremenu, pa mladi(!) Horvat ni vedel povedati, čeprav se je z avtom pripeljal na parkirišče (če rosi iz megle je vetrobransko steklo motno, treba je vključiti brisalce) in se je nato ob smrtno ranjenem Jamniku zadrževal več minut preden je poklical in je nato precej hitro prišla policija. Zakaj je sodnico zanimalo vreme?
Na sojenju 27. januarja (pričanje priče obrambe strokovnjaka za balistiko Maštruke) je sodnico namreč zanimalo, kako to, da na tleh kljub DEŽJU ni sledi krvi, so pa kriminalisti kri in možganovino registrirali na sosednjem avtomobilu Opel Meriva. Maštruka je takrat poudaril, da sledi krvi (policija je prišla neverjetno hitro!) kažejo na potek dogodkov, kot jih je opisal v svojem mnenju. S pomočjo teh krvnih sledi je tudi določil položaj strelca in žrtve. Dodal je, da bi bil natančnejši, če bi imel natančnejše podatke!

Zanimivo, da je Horvat, kljub prednovoletnem času in množici udeležencev, ki so že več časa bili na zabavi, kljub veliki zamudi našel prazen parkirni prostor in to prav nasproti Jamnikovega BMWja. No, direktorju Jamniku je mogoče kdo prostor rezerviral. Kaj pa Horvatu, ki je pripeljal tik za Jamnikom, je kdo tudi rezerviral prostor?, saj so bila vsa bližnja parkirišča zasedena. In zanimivo, svoj avto je Horvat parkiral vzvratno s prtljažnikom proti žičnati ograji, tako da prtljažnik ni bil viden s parkirišča.

Kar nekaj zanimivih vprašanj se poraja o dogajanju pri Via Boni v kratkem času od streljanja, premikanja neznane osebe s kraja dogodka proti pločniku sosednjega parkirišča, kjer se je nekaj časa čudno sklanjala, prihodom Horvata, prihodom avtomobila, ki je s Tbilisijske zavil proti osebi, ki ga je čakala in vstopila ter je takoj odpeljal ter hitrim prihodom policije. Ali restavracija nima nobene kamere, ki bi registrirala dogajanje na parkirišču?). Menda je bila prav takrat v okvari tudi luč ob nadstrešku restavracije?!!
#72
Kramberger
1
Mar 11, 2016
V vednost:

izpis s strani http://www.enfsi.eu/about-enfsi/structure

Expert Working Groups
ENFSI has seventeen Expert Working Groups:
Animal, Plant and Soil Traces
Digital Imaging
DNA
Documents
Drugs
Explosives
Fingerprint
Firearms/GSR
Fire and Explosions Investigation
Forensic Information Technology
Forensic Speech and Audio Analysis
Handwriting
Marks
Paint and Glass
Road Accident Analysis
Scene of Crime
Textile and Hair

vsa dokumentacija za sodnico v zvezi v ENFSI standardi

http://www.enfsi.eu/documents/ENFSI | Structure

members login
#71
Vili Kovačič
2
Mar 11, 2016
Katastrofa je kakšno stroko in kakšno sodstvo imamo.
#70
popotnik
2
Mar 11, 2016
Za analizo strelskih delcev, najdenih na Milku Noviču, za umor Janka Jamnika, nemški strokovnjaki nimajo časa, za analizo krvnih sledi, najdenih na kraju umora, pa ne ustrezne opreme. Prav tako nimajo opreme za pregled kamer.

Sodišču je to težko verjeti.

To, da se sodišče najprej obrne na Wiesbaden, je bila želja Novičeve obrambe. Z analizami, ki sta jih zanjo izdelala hrvaški zasebni balistični izvedenec Vojin Maštruko in kemik z Inštituta Jožef Štefan Miran Čeh, sta že pred enim letom ustvarila dvom o pravilnosti zaključkov, do katerih je prišel Franc Sablič, prvi izvedenec za balistiko, ki ga je postavilo sodišče. Po zavrnitvi iz Nemčije sodnica Špela Koleta poizveduje, kje v tujini bi še lahko pripravili izvedensko mnenje.

Ali je možno, da sodišče rabi eno leto za odločitev o postavitvi novega izvedenca - ENO LETO!

Sedaj pa bo sodišče rabilo še eno leto za iskanje novega. Kaj se dejansko skriva in zakaj sodišče zavlačuje?
#69
Iva P. Ž.
2
Mar 10, 2016
Po več kot 4 mesecih neučinkovitega razpredanja na javnem, vendar komaj slišnem sodnem procesu, se sojenje prav nič ne premakne, čeprav bi to moralo biti v interesu države (davkoplačevalcev), še bolj pa je to v interesu obtoženega (ki že 14, 5 mesecev neutemeljeno sedi v priporu) in njegove družine! Ali se sodnica Špela Koleta tega zaveda? Ima tudi ona družino, svojce?

Priča T. Horvat je v sredo 9.3. 2016 dejal, da je Jamnika našel ležečega na desnem boku, kri mu je tekla iz ušesa ter glave na tla - v jašek na parkirišču. Zanimivo, da je bivši NFL Sablič zanikal špricanje krvi, ko je bilo govora o Novičevi jakni na kateri niso našli niti kapljice krvi, čeprav so jih našli na 2 avtomobilih ob Jamnikovem BMWju!

Kot kaže je tudi Horvat močno zamujal na zabavo in to slabi 2 minuti bolj kot pokojni Jamnik!
Čudi me, da ni Horvat takoj(!), ko je zagledal ležečo osebo na tleh, ustavil avtomobila in poklical policijo (sama bi prav to storila), ampak je najprej avto parkiral in nato pristopil k ustreljenemu negibnemu Jamniku. Kot je decembra pričal patolog, je bila poškodovana tudi glava na temenu (zaradi strelne eksplozije v glavi), torej je edina rešitev bila takoj poklicati policijo, ki nato kliče rešilca. Horvat pa je negibnega Jamnika kar trepljal (ga je tudi premaknil?) in je šele po par minutah klical policijo (sic!)
Zakaj so na parkirišču našli le en tulec, strela pa sta bila dva?

Tik preden je prišla policija, je le nekaj metov stran od parkirišča, kjer je ležal Jamnik in bil Horvat, na pločniku čakala oseba. Prišla je prav iz smeri Via Bona, kjer je ležal Jamnik. Ob približno 19.42 (Jamnik naj bi bil ustreljen 3-4 minute prej) je vstopila v avto, ki je tedaj prišel po Tbilisijski od Spara in takoj nato nadaljeval desno na Tbilisijsko proti Merkurju. .

Posnetke smo gledali na obravnavi meseca decembra. Upajmo, da bomo posnetke ponovno, tudi v povečavi, videli 23. 3. na ponovni obravnavi, sicer bo padel utemeljen sum, da sodišče nekaj skriva ali da so se posnetki izgubil??!
#68
Iva P. Ž.
2
Mar 10, 2016
Obramba vztraja, da preiskave s strani NFL niso bile opravljene v skladu z ENFSI standardi, prav tako navedenim standardom ne ustrezajo njihova poročila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.publishwall.si/vili.kovacic/post/178608/sodni-proces-za-umor-dr-janka-jamnika-se-nadaljuje-2303ob-12-h

Kaj lahko rečemo za državo članico EU, kjer pravosodje gradi na argumentu moči?!!
Prav to so delali celo proti največjemu opozicijskemu politiku, koliko let? In so skušali zadevo zastarati, pa se ne bo izšlo. Trenutno je pritožba na VS in treba je iti do ESČP! In slediti morajo zahteve po visokih odškodninah! Zahtevali bomo odgovornost, kaznovanje sodelujočih!

Sojenje v zadevi Umor Janka Jamnika razkriva, neverjetne "napake", ki kažejo na montiran proces-konstrukt, ki so si ga privoščili ...
No, to bi morali raziskati v nadaljevanju - "Umor Janko Jamnik 2" Seveda, če bodo državni organi pripravljeni na spopad z mafijo.

Po več kot 4 mesecih neučinkovitega razpredanja na javnem, vendar komaj slišnem sodnem procesu
(obtoženi neutemeljeno sedi v zaporu že 14,5 mesecev, medtem ko je pravosodje gradilo obtožbo (in tiho obsodbo) na pošiljanju prirejenih(!) SMS-ov R. Bartola ter nelogični povezavi z bazno postajo na Koprski, na izjavi morilca Oražma, na izjavi o fentanju nekega Farkaša (brez prič), na rekonstrukciji dirkanja s kolesom-ponoči, čez žel. progo, mimo množice semaforjev in prihoda na parkirišče, česar nobena kamera ne zabeleži, do Via Bone prav v 6 minutah in v trenutku ko je po 40 minutni zamudi prišel Jamnik - le kdo je Noviču prišepnil zamudo?)

Višek monstruozne obtožbe pa je preiskava narejena na NFL, ki sploh ne ustreza mednarodnim standardom in izjava izvedenca Sabliča, ki ne obvlada niti zakona težnost, kaj šele elementne in kemijske sestave delcev!
Mene bi bilo sram poslati tako poročilo na katerikoli mednarodni balistični institut. In ga tudi ne bodo, z izgovori kupujejo le čas!

In za nameček, v sodnem spisu ni podatkov o položaju umorjenega po ustrelitvi! Niti fotogragije, niti skice, niti opisa! Kaj so delali policaji-preiskovalci, treba jih je zaslišati, mogoče pa so to naredili, vendar je kdo...? Kaj pravi takratni preiskovalni sodnik Baraga in ne nazadnje, kaj pa Žgajnarjeva, ki je z njim sodelovala?! So zapiski in skice bili ali ne?
Poraja se mi vprašanje
- ali so v zadevi Novič sodelovale-sodelujejo nesposobne osebe
- ali pa so morale in morajo osebe delati po navodilih iz ozadja in "so pod pritiskom", kar je nedopustno za vladavino prava in bo treba raziskati!

Le tako bomo dosegli EU standarde in bo zmagala vladavina prava, ,ki temelji na MOČI ARGUMENTOV!

355.člen ZKP-NPB29 je popolnoma jasen v 2. točki:

(2) Sodišče mora vestno pretehtati vsak dokaz posebej(!) in v zvezi(!) z drugimi dokazi in na podlagi take presoje storiti sklep, ali je kakšno dejstvo dokazano ali ne.
#67
Sponko
0
Mar 10, 2016
Pardon, Zaloške c. namesto Šmartinske c.
#66
Sponko
0
Mar 10, 2016
Policija Vič je oddaljena cca 250 m od restavracije Bona (kraj dogodka).
(to je 3-4 minute peš hoje, sprehajalni korak)

Start reševalca je bil verjetno iz Šmartinske c. torej?
#65
Mitja Lom
0
Mar 10, 2016
Se strinjam da bi moral obstajati Zapisnik o stanju najdene žrtve (kar pa je nekaj drugega kot slike umirajočega, načelo prve pomoči bi moralo veljati tudi za takšnega človeka), in če tega ni, je to katastrofa. Kot je katastrofa tudi to, da je policija tja prišla 15 minut pred rešilcem. Če je to res kot pravi Memo. Sabljič pa je itak navaden bedak. Mislim da je pri reševanju človeka 15 minut zelo veliko. V današnjem Večeru so v članku zapisana dejanja sodnica Kolete, ki bi znala biti Noviču v prid.
#64
Vili Kovačič
0
Mar 10, 2016
http://www.publishwall.si/vili.kovacic/post/178608/sodni-proces-za-umor-dr-janka-jamnika-se-nadaljuje-2303ob-12-h
Dokument obrambe z zanje obravnave !1!
#63
MEMO
4
Mar 10, 2016
Na Policiji je res noro in to predvsem v njenem vrhu ! Stanje navzdol pa je le posledica tega !
No, res da so kasneje v bolnišnici ugotovili, da je bil pokojni dr Jamnik takrat še klinično živ, lahko pa bi bil mrtev. Po izpovedi Tineta Horvata, osebe, ki ga je našla, je ležal negibno na desnem boku, krvavel je iz ušesa, krvav je bil čez obraz, kri je tekla v bližnji jašek. Ne samo to, na bližnjem avtomobilu so bili delci možganov (v Zadevi) , torej je šlo za zelo resne poškodbe, vidne na prvi pogled. Na smrt ustreljen ali pa umorjen - še kako je pomemben posnetek stanja, saj je laiku jasno, da je šlo za smrtne poškodbe. Posnetek je potreben v primeru preživetja ali ne ! Zadeva brez posnetka je še dodatno oškodovanje žrtve ! Policija je bila v par minutah po odkritju ustreljenega na kraju dogodka, rešilec pa gotovo ne prej kot v 15. minutah. Kaj je policija delala v tem času ?

Očitno dejstvo je, da ni fotografije o položaju žrtve. Toda očitno dejstvo je tudi, da ni niti zapisnika o stanju - položaju žrtve in drugih ključnih okoliščinah na lokaciji umora !
Če ni bil narejen zapisnik o stanju, torej tudi in predvsem o legi ustreljenega,morajo biti odstavljeni vsi, ki so vodili preiskovalni postopek takoj po dogodku in kasneje, do vloge obtožnice . Odstavljeni morajo biti s slovensko svetlobno hitrostjo, s hitrostjo, s katero je padla odločitev za odpustitev policistov, ki so v sklopu dnevne aktivnosti nadzora voznikov (vseh državljanov !) v prometu ustavili ( namerno ali nenamerno) enega od nedotakljivih ministrov v avtomobilu. Pričakovali bi, da bi se premier Cerar, dr prava, vsaj na približno podoben način zanimal, zaradi kakšnih okoliščin je prišlo do UMORA eminentnega znanstvenika, direktorja največjega in v tujini najbolj uveljavljenega slovenskega znanstvenega inštituta KI !!!! Premier pa nič , kot da ta vsesplošna slovenska tragedija in sramota sploh ne obstaja !

Toda če ni zapisnika o položaju in drugih bistvenih okoliščinah v zvezi z umorom dr Jamnika v Zadevi, je potrebno takoj razčistiti, zakaj tega zapisnika ni :

- Ali je slovenska stroka, ki skrbi za varnost, zakonitost in ustavnost v državi( policija in njeni organi , vključno z NPU, tožilstvo in sodišče) na tako porazno nizkem nivoju strokovnosti in odgovornosti, ki ne dosega nivoja znanja, sposobnosti in odgovornosti povprečnega državljana ne glede na izobrazbo.
16 mesecev po umoru namreč ta ključna dejstva "razlaga" po spominu in subjektivnem občutku prva priča dogodka. (!)
- Ali pa je ta zapisnik nastal, vendar je iz zadeve izginil, trajno ali
začasno !?)

ZAPISANE UGOTOVITVE TERJAJO TAKOJŠEN JAVNI ODGOVOR IN JASNO KAZENSKO - PRAVNO ODGOVORNOST vseh v preiskovalnem postopku do vloge obtožnice !!!

#62
slovenec
2
Mar 10, 2016
Ali kot pravi Pečjak v včerajšnjih Odmevih: dokaza ni, ampak sigurno so dokazi, če tako pravi tožilstvo.

Res noro, kakšna policija nas varuje in preganja.
#61
slovenec
1
Mar 10, 2016
g.Mitja! Ne pozabite, da je Sabljič v svojem mnenju napisal, da je morilec streljal kleče, leže ali z iztegnjenimi rokami ali.... ne vem kaj še vse. Če ni vedel v kakšnem položaju je bila žrtev, kako je lahko napisal tako butasto mnenje...

Fotografije so pombne samo zaradi Sabljiča in tožilstva. Drugih res ne zanima.
#60
Mitja Lom
0
Mar 10, 2016
Vendarle je treba vedeti da so Jamnika takoj odpeljali v bolnico, torej ga ni bilo mogoče posneti-slikati, kako leži mrtev. Jamnik je umrl nekaj dni kasneje v bolnišnici. Zakaj bi ga nekdo (policija ali mulci z iphoni) slikali, ko je nemočen ležal na cesti in umiral? Dajte malo pomislit, kakšne slike zahtevate. Bodite fair do dejstev in si jih ne izmišljevat. V tem da ne obstajajo slike, ko so Jamnika našli (ranjenega, ne pa trupla) ni nič narobe niti za obtoženega Noviča.
#59
laura
3
Mar 10, 2016
#56 Vili
"Tine Horvat danes ni povedal nič bistvenega."

Sprašujem se, kaj bistvenega sporoča NPU sodnici in zainteresirani javnosti:

Slika zgoraj je posnetek iz časopisa na dan po dogodku. Ne morem verjeti, da kriminalisti forenziki niso posneli fotografije položaja žrtve takoj ob prihodu na kraj zločina! Tine Horvat je to danes tudi potrdil.
In danes, več kot 14 mesecev po umoru sodnica rekonstruira zelo pomemben forenzični podatek po spominu priče? Dandanes, ko ima vsak mulc mobi pri roki in hitro zabeleži s fotko ali video-posnetkom karkoli in kjerkoli, našim policistom se to takrat ni zdelo vredno (ali niso smeli)?

Kdo vse te 'profesionalne' zdrse tolerira in jim s tem potrjuje legitimnost?
Naročnik?

#58
WHO CARES
2
Mar 09, 2016
Na obravnavah sedim v prvi vrsti in SLIŠNOST JE PORAZNA!!!
Edini mikrofon, ki deluje je levo od sodnice, tisti s katerega je danes dr.Novič g.Horvatu zastavljal vprašanja. Danes je bila 12. obravnava in v 4ih mesecih se tudi malo niso potrudili, da bi zadevo spravili v normalo.
PROTESTIRAM!!!! Halo! Tukaj zvesta davkoplačevalka. ALI ME SLIŠITE?
#57
Vili Kovačič
1
Mar 09, 2016
Nekoliko sem še dopolnil:

Danes je pričal Mitja Horvat, ki je prvi našel Janka Jamnika. Ni povedal nič bistvenega. Je pa bila prebrana analiza obrambe glede forenzične preiskave delcev. To analizo bom objavil jutri - čim jo dobim od odvetnika.

Razen tega je dr. Milko Novič podal ugotovitev, da aparat za analizo delcev ni bil kalibriran. To je šlo tudi v zapisnik. Kalibracija je osnova pravilnega delovanja kakršnegakoli instrumenta. Zato tudi ni čudno da med delci NFL ni zaznal bistvenih elementov, ki so za ugotovitev o poreklu kontaminiranosti jakne bistvenega pomena. Istočasno je povedal, da NFL ne uporablja mednarodnih standardov, ki so za to dejavnost nujni.
Vse bolj pada – pravzaprav je že padla, verodostojnost N F L. V enaki meri pa je izničena kredibilnost tožilke, ki ne ve kateri standardi bi morali biti upoštevani. V Sloveniji očitno ne veljajo nobena pravila več.

Nadalje je sodnica zatrdila, da institut v Wiesbadnu ni ugodil prošnji za nekatere analize, bo pa menda podal mnenje. Stvar ni bila slišna in ne vem kaj je bilo v resnici povedano. Jutri bo znanega kaj več, ko se oglasijo tudi drugi poslušalci iz dvorane. Katastrofalna slišnost je še vedno problem.
Med drugim je sodnica povedala, da v Wiesbadnu ne delajo analizo krvi in nekaterih drugih, kar je po mojem popolnoma iz trte izvita ugotovitev. Postavlja se vprašanje kakšen vprašalnik je sploh šel iz Ljubljane v Wiesbaden (celo njegov prevod).

Komunikacijo z Wiesbadnom bo verjetno treba ponoviti in preveriti s kom je sodnica komunicirala in kako. Popolnoma absurdno je, da nekaterih analiz ne opravljajo.Tukaj pa zabijajo čas in držijo človeka v priporu.
Pričakovali smo, da bo obtožnica umaknjena, ali vsaj Milko izpuščen iz pripora, vendar nič od tega. Sodišča so očitno zato da uničujejo ljudi, ne da delijo pravico !

Glede slišnosti pa v Sloveniji velja: čim lažja je rešitev tem težje se zadevo popravi. Kot, da so na delu povsod sami saboterji - npr. v sodni dvorani.

Nadaljevane obravnave bo v sledo 23.03.2016 ob 12 h.
#56
Mitja Lom
1
Mar 09, 2016
Hvala Vili za informacije. Tole se z Wiesbadnom mi smrdi Je res Wiesbaden zavrnil ali je to le mnenje sodnice? Naj obramba dobro preveri kako je s tem Wiesbdanom.
#55
Komentar izbrisal uporabnik
Pokaži več komentarjev
Vili Kovačič
Vili Kovačič
Objavil/a 2016-02-23 18:12:11 (Feb 23, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Ljubljanske volitve: upravno sodišče ni bilo sposobno odločiti v primeru Zoran Janković
Kako Ali Žerdin zavaja slovensko javnost! Režimski novinar, ki skrbi, da se "parazitske elite" ohranjajo na oblasti!
Pismo Dejanu Židanu: napovedani zakon o združenem poroštvu za 3. razvojno os skupaj z vladnim 2. tirom je neustaven!
Spor glede lokalnih volitev stoji v predalu! Na kakšen način Z. Janković drži za vrat ljubljanske sodnike, da ni obravnave?
Naj zmaga resnica – NE FAKE HISTORY o dogodku, ki ga nikoli ni bilo!
Upravna enota Ljubljana: Ponavlja se situacija pred volitvami 2018: UVOZ VOLIVCEV
Je pred vrati nov referendum? Poroštveni zakon nas prisiljuje podpreti oba projekta. Vrhunska manipulacija, ki bo padla na US
Odškodninska tožba proti Časopisu Delo, ki je uničilo življenje novinarki Mojci Vočko! Psihični in eksistenčni umor!
Primer Milko Novič: Zelena luč za ubijanje na ulicah – Slovenija postaja Guatemala !?
Rubrika ali ste vedeli (zgodovina se ponavlja): Zakaj so izumrli mostiščarji? Ker so srali v močvirje iz katerega so pili.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
December 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj