Članek
UMOR dr. JANKA JAMNIKA - UMOR BREZ KRVI!
Objavljeno Feb 01, 2017

Rezultati analize krvi iz Munchna, ki se nanašajo na jakno dr. MILKA NOVIČA, KAŽEJO DA NA NJEJ NI NOBENIH KRVNIH SLEDOV. Za to dejstvo smo potrebovali 2 leti raziskave in pripora dr. Milka Noviča.   In manj kot dva meseca je preteklo od tedaj, ko je SAMOZVANI »praktik«, ki se požvižga na teorijo,in  »forenzik«  NPU  FRANC SABLIČ na sodišču zatrjeval, da se je Novič okrvavljenih  rok naslanjal na streho avtomobila, da je streljal v čepečem položaju in da ni bil uporabljen dušilec.  Vse te zadeve so bile že  večkrat ovržene, vendar sodnica kljub temu ni pripravljena upoštevati argumentov in se obotavlja končati obravnavo.

Očitno gre za zavlačevanje brez primere, pravzaprav pa za pridobivanje na času.  Vzrok zavlačevanja je, da NPU in Tožilstvo NIMATA IZHODNE STRATEGIJE za moment ko  se bo narod začel spraševati o tem, kar se večina publike v sodni dvorani sprašuje že od samega začetka - ZAKAJ po čigavem NAROČILU  je šla PREISKAVA TEGA PRIMERA V POPOLNOMA NAPAČNO SMER.

Poročilo o krvnih sledovih, ki jih tudi v Munchnu niso našli, je sicer dolgo 11 strani in če računamo povprečje po katerem vsaka stran stane cca 1.000 evrov pomeni to skupaj 11.000 evrov.  Seveda pa je treba zraven prišteti še stroške novega pričanja strokovnjaka iz MUNCHNA 1 marca letos.

Sicer pa danes sodnica iz poročila ni prebrala niti temeljne ugotovitve, ki pa je zelo pomembna, da  namreč krvnih sledov ni. Zakaj sodnica tega ni storila, čeprav bi  to morala storiti, ni jasno. Ljudje smo tako odšli domov z dolgim nosom. Zato v priponki prilagam tozadevno stran iz poročila.  Očitno je UMOR s strelnim orožjem BREZ KRVI popolnoma nov pojav za slovensko sodstvo ali pa morda povsem običajna, omembe nevredna zadeva.

Čeprav je obravnava odprta za je javnost, je širša javnost praktično IZKLJUČENA. Fotografiranje in snemanje  je sodnica zavrnila. Sodni bogovi so še naprej nedotakljivi. Ministra Klemenčiča VELIKI ŠOV na TV SLO s Slavkom Bobovnikom o odpiranju sodnih obravnav za javnost, tako ostaja zgolj navaden BLEF.       

Zaključek:  Za rezultat , ki je v dokaznem pogledu z uporabo zdravega razuma, dosegljiv v 1 mesecu je dokazni postopek po rezultatih sodeč obstal  na absolutni ničli. Ali za to – za prazen nič plačujemo policijo, tožilstvo in sodišča. Do kdaj  še in ZAKAJ. Ponavljam: ZAKAJ po čigavem NAROČILU  je šla PREISKAVA TEGA PRIMERA V POPOLNOMA NAPAČNO SMER. Vsekakor prvovrstno vprašanje za SLO raziskovalne novinarje, ki se "zanesejo" na režimsko STA , namesto da bi mislili s svojo glavo in sami prihajali na sodno obravnavo  !!!

NAMESTO mojega komentarja bom zaključil s primerom,  ki ga odlično komentira TONI CETINSKI - znani pevec iz Hrvaške !!!


Komentar leti na MEDIJE. Bistvo sporočila pa je tole: ko te obtožijo, grmijo vsi MEDIJSKI TOPOVI, ko te oprostijo te praktično NE OPAZIJO. Oziroma v originalu:
Kad netko nekoga blati i optužuje (slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke, a kad nekoga oslobode svih optužbi, onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke!
Moj zaključak je da ste potplačena i neprofesionalna stoka! ( čast iznimkama )
PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA ĆE I PO VAS STIĆI.
No zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi. Ne znam što se čeka sa tom LUSTRACIJOM ali ona je nužna zbog budućnosti svih naših poštenih i krivooptuženih građana. Pa da onda vidim te velike uredničke genijalce koga će prije od svojih mecena staviti na naslovnice i na stup srama. 
Dao Bog da vas voda odnjela će se pjevati a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno!

SREČNO DO 1. MARCA.  Vili Kovačič, državljan K. 

MT

resne ponudbe 72h Strinjam se, da vam pomaga pri kolicini, ki sega od 5.000 € do 10.000.000€ E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Marjan Tetickovic finance omrežja hvala

Kot bivši uslužbenec v Zaporih v Ljubljani in sedaj upokojenec Ministrstva za pravososje Repiblike Slovenije, se spominajm mnogih npoštenih in prirejenih sojenj. Naši sodnjki pa so za taka sojenja pravi mojstri oziroma ekspeti.

Jaz mislim, da bo zelo hud kraval, če bo sodba temeljila na ignoranci dejstev, ki jih mi tukaj izpostavljamo. Ne gre samo za Milka Noviča, ampak za nas vse. NIČ VEČ NE BO TAKO KOT JE BILO ! ! !

*Iva P. Ž - #9 Ta razlaga o dveh strelih mi zveni razumno, fizikalno je neoporečna. Očitno pa so ostali nekateri centri še nepoškodovani, saj so se trudili z oživljanjem.

Špricala je kamor bo TOŽILKA DOLOČILA oz Franc Sablič iz NPU.

Ali je špricala nazaj v smeri strelca?

Kri je špricala po avtomobilih in odtekala v kanal ! To je bilo izpostavljeno ob zaslišanju prič. Ne vem kam je poniknila krogla! Celo Sablič je zatrdil, da je bil napadalec okrvavljen !

Iz vstopne rane je navadno zelo malo ali nič krvi, vse se dogaja pri izstopu krogle. Zato je verjetnost kontaminacije strelca malo verjetna ali pač?